Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení k logopedovi od obvoďáka

Od: maniac odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, je mi 31 let. Neumím Ř, ale nyní bych potřeboval kvůli práci se jej doučit. Může mi doporučení k logopedovi napsat můj obvodní lékař i v tomto věku, popř. jen s touto vadou? Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Zkuste si najít logopeda, telefonicky se u něj objednat a rovnou se jej zeptat, zda/od koho potřebujete doporučení.

Objednací lhůty jsou dost dlouhé (od 3_4 týdnů po několik měsíců), takže si v případě nutnosti mezi objednáním a termínem návštěvy můžete případně doporučení obstarat.

odjinud*
hodnocení

0x

Může, spíše řečeno musí, jinak to logoped nevezme bo mu to hůře proplatí (nepropatí) pojišťovna.

Nejlíp nejdřív sehnat logopeda a zeptat se ho na to.

Léči běžně i dospělé pacienty, třeba po mrtvici. I "běžné šišlání" u jinak zdravých dospělých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]