Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený ústřižek od složenky

Od: zuhud® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ztatila jsem ústřižek od složenky, kterou jsem platila nedoplatek k bytu.

Myslíte si, že to na poště dohledají? Vím částku, na koho byla složenka vypsaná. Myslíte si, že to lze dohledat. Bylo to placeno minulý měsíc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jen*
hodnocení

0x

mě se tohle taky stalo asi 5 let zpět, jednalo se o platbu v řádech stokorun. nicméně od té doby využívám internetové bankovnictví a je klid. a ještě ušetřím za nehorázné poplatky na poště.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud víte aspoň přibližné datum platby, tak to na vaši žádost a za poplatek pošta dohledá.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Když je to zapotřebí, tak za poplatek pošta dohledá i třeba Vámi podepsanou poukázku na peníze, u které máte pochybnost, že jste ji kdy podepsali a převzali. Mají to úložiště někde v Ostravě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]