Mám takový kosmetický problém. Docela trpím na akné, chodím s tím na kožní, beru tetraciklin, různé masti, docela se mi to zlepšilo, už se mi nové akné nedělá, ale teď přes víkend se mi udělal obrovskej beďár přímo na špičce nosu, vypadá to hrozně. Potřeboval bych nějakou rychlou pomoc, něco, čim když si to potřu, tak mi to třeba do zítra do rána zmizí, nebo něco takového? Od mámi mám takovou tyčinku, pod kterou to není vidět, ale není to ono. S tímhle nemůžu jít zítra do školy, vypadám jak pinokio. Prosím o pomoc!
hej nesmíš jest hlavě čokoládu a hodně kořeněná jídla.Fakt sa to z toho hodně dělá.na rychlé zmizení beďárů sa dává přes noc zubní pasta.Jo a dobré sů aj přípravky od Clean Clear např.ta tmavá vodička.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.