Nejste přihlášen/a.
Nedávno, se mi stala velice divná příhoda. Podle přítelkyně jsem usnul a vůbec mě nemohla probudit už chtěla volat sanitku, mě se zdálo že jsem někde jak na kolotoči a viděl jsem světla, když jsem se probudil byl jsem prý bledý doslova jak stěna. Dnes mi maminka říkala že přesně v tu dobu kdy já jsem "usnul" se dívala na televizi a podřimovala a vyděla mě a slyšela jako bych stál vedle ní a říkál jsem "ať jde zkontrolovat táty že mu něco je" děsivé je že tatínek na zahradě zkolaboval ... zachranář říkal že je obrovské štěstí že mámu napadlo jít na zahradu protože to bylo doslova za minutu dvanáct. Co se to stalo je možné prožít takéto blízké setkání , prožili jste něco podobného, mohu být tátuv "stražný anděl" ať to bylo cokoliv zachránilo to život tátovi, který včera slavil 65 narozeniny.
Souhlasím, denodenně se stávají situace, které nelze rozumově vysvětlit. Tvá indispozice může být náhodná - tj. že nemá žádnou spojitost s hlasem, který "nabádal" tvou maminku. Jsou známy případy, kdy osoba disponuje vědomostí (např. zprávou), kterou ji nikdo nesdělil a nikde ji neměla možnost slyšet. Z čehož plyne, že existuje něco jako "komunikace na dálku".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.