Nejste přihlášen/a.
Hlavní éra blogů, kdy skoro každý druhý internetový uživatel psal blog, už asi skončila. Nebo se mi to jen zdá?
Přijde mi, že největší boom byl tak letech 2000 až 2005. Teď to mají hlavně skalní fanoušci.
Clanky na urovni hledat na facebooku? To snad ne. To nelze s verejnym blogem srovnavat. Na facebooku se vesmes pisou trapne vykriky a ne clanky ktere o necem svedci. A kdyz uz, tak tak vetsina mladych odmita dlouhe odstavce cist.
pocet dobrych blogu se podle mne nesnizuje, spis jen kecalkove se presidlili na whatsApp, FB, badoo, a jine site, ktere maji odezvu okamzitou (kdyz jste na te siti online). Takze je rozdil, kdyz nekdo hleda odborne informace a navody, a kdyz nekdo hleda odreagovani. Taktez, kdyz clovek zada radu, pouzije spis forum, kdyz hleda "hotovou informaci", tak mu vyhledavac spis asi relevantneji vyhleda blog, zalezi, jak zvykne pouzivat klicova slova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.