Dobry den Muj kamarad ma brigadu u sveho otce ve firmě jezdí s nim dělat a pod. Montují vzduchotechniku a klimatizace.. Protoze mel pry spatne znamky 3 čtyřky ( MAT. AJ. FYZ.) Jinak odborne trojky a dvojky.Tak dostava jenom 40 kc hod Jaky mate na to nazor? Mě 40 kč za odbornějsí praci připada dost malo ( pracuje stejně jako ostatní chlapy ) Je šikovnej atd Co na to říkate?
Přesně tak, pokud s otcem nemá podepsanou dohodu o provedení práce, kde by měl hodinový plat větší, tak má smůlu. Naopak je to dle mého názoru dobrý výchovný prostředek. Alespoň si kamarád uvědomí, že se má učit, aby mohl vydělávat větší peníze. Jeho otec má můj obdiv, že to zvládl tímhle způsobem. Je však otázkou, jestli to kamarádovi dojde a bude se příští rok lépe učit.
Nebo si najit lip něco placenyho a pokud otec bude proti tak at nabidne to samé za hodinu... Kdyz nenabidne tak ma smulu . Zajimalo by mě co by otec řekl chlapum kdyz se budou ptat nebude mu to přijemne vysvětlovat proč mu nemuze dat stejny peníze... Hlavně at se mu podaří uspět a vydělat si lepši peníz
cyril*
V první řadě bych doporučoval dostudovat úspěšně základní školu, aby se zlepšil pravopis a potom se věnovat něčemu užitečnějšímu než zadávání dotazů a odpovídání sám sobě zde na poradně.
paw*
Otec muze chlapum rict klidne pravdu. A podle me je tk jednodussi nez kdyby jim mel vysvetlovat proc ma synek 2x vice nez oni.
Nevím, co kamarád studuje a co reálně umí, ale myslím, že by měl být rád, že se zase něco přiučí a ještě za to dostane zaplaceno - zvlášť v době, kdy spousta jiných lidí shání jako brigádu naprosto cokoli - a dosti často marně.
Na druhou stranu - pokud opravdu umí něco žádaného, ať si najde jinou brigádu sám - a nežehrá na "málo peněz" od otce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.