Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Námět na cyklovýlet

Od: jethro® odpovědí: 3 změna:

Poradíte prosím cyklovýlet na cca 4 dny, jižní Morava (eventuálně s návštěvou Rakouska nebo Slovenska)? Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Břeclav - Lednicko-Valtický areál...

Mikulov - Palava, Novomlýnské nádrže...

Znojmo - Šatov (zajímavé v pískovci tesané sklípky, systém opevnění)...

ohneta*
hodnocení

2x

Trošku dál, ale stojí za to Moravská Sahara

doplněno 05.07.13 13:43:

stirecek: to je věc názoru, mě se tam líbilo, i stím ležením co 2 metry :D. Ale je pravda, že my jeli trasu Hodonín-Zlín, takže žádná zajížďka

stirecek*
hodnocení

2x

Rozhodně ne Váté písky! Na kole už nikdy! I když nebudeš mít cvakačky, budeš ležet co dva metry :) Navíc tam k vidění nic není. Nepomůžou ani široké podhuštěné pláště. Jezdím okruh z Hodonína k soutoku na slovenské straně, pak dále přes hranice do Rakouska - Hohenau - Břeclav. Tam bych doporučil Pohansko. Nebo z břeclavi po cyklostezce směr Janův hrad, Minaret - rozhledna, Lednice, Valtice - je tam toho celkem dost. Pak třeba Novomlýnské nádrže nebo Mikulov. Nějaké fotky z cest

stirecek.rajce.idnes.cz/...# je tam i ta pískovna z Bzence.

doplněno 05.07.13 15:10: Ohneta : cca 300 metrů severně je krásná cyklostezka od Rohatce do Bzenec přívoz, odtamtud se dá projet do Vnorov, kolem toho křížení batova kanalu a moravy . Do Otrokovic jezdím z Ho do Skalickeho přístavu (po slovenské straně ) pak Sudomerice, Strážnice atd. Vate pisky jsem jel loni dvakrát, letos vynecham :) tam je problém jit pěšky, ne tak na kole. Soused tam jel letos a nadává dodnes. :)
doplněno 09.07.13 23:38: Přidal jsem dnes pár fotek z Novomlynskych nádrží, Zaječí - rozhledna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]