Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena Recko

Od: stihl odpovědí: 9 změna:

mam takovy dotaz na ktery mi asi tezko nekdo odpovi jedu na dovolenou do Recka a jedu s rodici ,protze sem nemel s kym jinym rad bych tam potkal nejake cechy nejlepe cesky:p a uzil si dovolenou fakt v ramci moznosti co nejlepe. Kde bych tak mohl napsat jetsli nekdo nejede do stejne destinace nebo dokonce stejneho nebo vedlejsiho hotelu?

neco jako je na spolujizda.cz jestli rozumite. me napadlo jen dat komentar na zed FB cestovek co poradaji ty zajizdy tam. diky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A já jsem si vždycky myslela, že se jezdí na dovolenou poznat něco jiného, než je doma. Podívat se, ochutnat, popovídat si, kouknout se na jinou kulturu, zopakovat si nějaká slovíčka jiného jazyka. A ne hledat čechy na kus řeči. Když to tak čtu, jaké máš představy o dovolené, není škoda peněz? Mohl jsi být spokojenější před barákem doma ;)

stihl
hodnocení

vubec nevis o cem mluvis. nesmysl

stirecek*
Přesně tak. Nač tahat dřevo do lesa plného Řekyň :)
stihl
hodnocení

Tak o kdyz neumim oslovit pomalu cesku tka budu oslovovat cizinky s moji tupou anglictinou ze:D

hodnocení

0x

A co se nechat překvapit?

Předpokládám, že nejedete na individuální dovolenou, ale s nějakou cestovkou. To znamená, že vás tam pojede celý autobus/letadlo. Sice neskončíte všichni na stejném hotelu, ale několik vás určitě bude.

Nechejte to osudu či náhodě...

P.S. Omlouvám se, že odpověď není úplně ve stylu otázky.

ondik007
hodnocení

vpohode je to dobra odpoved,ale je to trosku jinak jako kdyz jede 40 lidi busem do Chorvatska. tady to prej rozvazi minibusem je tam treba 8 lidi a nemusi to byt Cesi a uz vubec ne do stejnyho hotelu,ale jak jsem psal jedu to oblasti kolumbia a tam by treba mohl nekdo jet bude tam reba 10 hotelu

hodnocení

0x

Nevím, kam jedeš. My - babička s dědečkem, jedeme 25. 8. na Korfu do letoviska Acharavi. Pokud tam náhodou tou dobou budeš také, klidně tě přijmeme pod svá křídla a uvidíš, jak si prima zabékáme. Nezáleží na věku, ale na slušném chování. *placni*Jaga.

xart*
hodnocení

0x

Jestli jedeš s CK můžeš mrknout jestli mají stránky na nějaké sociální síti a zeptat se tam kdo jede tam kam ty ;).

stihl
hodnocení

jedu a bohuzel nemaji. ale vpohode prej tam budou nejaci barmani nebo cisnici cesti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]