Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bodové hodnocení

Od: speedi odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, stal jse mi pracovní uraz Popálenina druhého stupně kotníku a nohy pod ním Diagnoza T252 a nedaří se mi na internetu najít bodové hodnocení bolestného. Popálení je velké 4x3 cm.

Předem děkuji za odpověd:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Podle mě záleží na pojišťovně, kde je Váš zaměstnavatek pojištěn.

iz*
hodnocení

0x

Zkuste si púročíst přílohy k vyhlášce č.440/20/.... (odkaz vede na web MPSV). Doufám, že v nich najdete svou diagnózu.

speedi
hodnocení

Dobrý den, všem děkuji za radu:) Pojištovna je Kooperativa, ve vyhlášce jsem hledal přímo Diagnozu T252 ale vůbec tam není tak si nevím rady:(

cobrak*

Možná Vám pomůže tohle?

T252 - Popálenina druhého stupně kotníku a nohy pod ním

ron*
hodnocení

0x

Bodové hodnocení vám vypíše ošetřující lékař. Nezáleží jen na diagnóze, ale i na délce léčení.

speedi
hodnocení

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedl vypsaný dokument ohledně posudku o bolestném- bodové ohodnocení a chtěl bych se zeptat, měl jsem zlomený prst na ruce a v první diagnoze bylo napsana diagnoza zlomenina prstu s posunem a u posledního druheho jsem mel napsano bez dislokace, pani doktorka mi vypsala bolestne podle druhe diagnozi cimž jsem dostal mene bodu. Prosím o radu.

Předem všem moc děkuji za ochotu:)

arnoldkad

Dobrý den,

to je bohužel klasika. Může to být až několikanásobný rozdíl:

S5250 Zlomenina palce ruky bez posunu 15
S6251 - s posunem 30
S6252 - tříštivá 45
S6253 - nitrokloubní 50
S6254 - otevřená připočítat bodové ohodnocení rány v místě a poškození měkkých tkání

S6260 Zlomenina jiného prstu (ruky) bez posunu 10
S6261 - s posunem 20
S6262 - tříštivá 30
S6263 - nitrokloubní 40
S6264 - otevřená připočítat bodové ohodnocení rány v místě a poškození měkkých tkání

Další věcí je, že pokud jde o pracovní úraz a takhle to odevzdáte a pojišťovna to (velmi ráda) proplatí, jste de facto za toto zranění se zaměstnavatelem "vyrovnán" a už se s Vámi nikdo nemusí bavit. Záleží na svévoli zaměstnavatele a pojišťovny. A jak sám vidíte, jsou s nimi ve spojení i lékaři.

Např. u dopravní nehody to lze ještě napravit - dobodovat (zastupuju spoustu poškozených a běžně to tak děláme).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]