Bodové hodnocení

Od: Datum: 03.07.13 22:25 odpovědí: 7 změna: 17.07.13 17:24

Dobrý den, stal jse mi pracovní uraz Popálenina druhého stupně kotníku a nohy pod ním Diagnoza T252 a nedaří se mi na internetu najít bodové hodnocení bolestného. Popálení je velké 4x3 cm.

Předem děkuji za odpověd


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.07.13 00:01
avatar

Podle mě záleží na pojišťovně, kde je Váš zaměstnavatek pojištěn.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 04.07.13 00:44
avatar

Zkuste si púročíst přílohy k vyhlášce č.440/2001 Sb. (odkaz vede na web MPSV). Doufám, že v nich najdete svou diagnózu.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: speedi
Datum: 04.07.13 08:57

Dobrý den, všem děkuji za radu Pojištovna je Kooperativa, ve vyhlášce jsem hledal přímo Diagnozu T252 ale vůbec tam není tak si nevím rady:(

Datum: 04.07.13 11:03
avatar

Možná Vám pomůže tohle?

T252 - Popálenina druhého stupně kotníku a nohy pod ním

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ron*
Datum: 04.07.13 09:40

Bodové hodnocení vám vypíše ošetřující lékař. Nezáleží jen na diagnóze, ale i na délce léčení.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: speedi
Datum: 11.07.13 13:14

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedl vypsaný dokument ohledně posudku o bolestném- bodové ohodnocení a chtěl bych se zeptat, měl jsem zlomený prst na ruce a v první diagnoze bylo napsana diagnoza zlomenina prstu s posunem a u posledního druheho jsem mel napsano bez dislokace, pani doktorka mi vypsala bolestne podle druhe diagnozi cimž jsem dostal mene bodu. Prosím o radu.

Předem všem moc děkuji za ochotu

Od: arnoldkad
Datum: 17.07.13 17:24

Dobrý den,

to je bohužel klasika. Může to být až několikanásobný rozdíl:

S5250 Zlomenina palce ruky bez posunu 15
S6251 - s posunem 30
S6252 - tříštivá 45
S6253 - nitrokloubní 50
S6254 - otevřená připočítat bodové ohodnocení rány v místě a poškození měkkých tkání

S6260 Zlomenina jiného prstu (ruky) bez posunu 10
S6261 - s posunem 20
S6262 - tříštivá 30
S6263 - nitrokloubní 40
S6264 - otevřená připočítat bodové ohodnocení rány v místě a poškození měkkých tkání

Další věcí je, že pokud jde o pracovní úraz a takhle to odevzdáte a pojišťovna to (velmi ráda) proplatí, jste de facto za toto zranění se zaměstnavatelem "vyrovnán" a už se s Vámi nikdo nemusí bavit. Záleží na svévoli zaměstnavatele a pojišťovny. A jak sám vidíte, jsou s nimi ve spojení i lékaři.

Např. u dopravní nehody to lze ještě napravit - dobodovat (zastupuju spoustu poškozených a běžně to tak děláme).

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.