Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pichaní v Uchu

Od: minty* odpovědí: 7 změna:

Dobrý Den Jsem nachlazeny boli mně v krku a taky jsem mel horečky mam to asi 4 dny a ted mne zničeho nic začalo při polykaní pichat v uchu ale intenzivně nemate nakou radu jestli to přestane samo nebo co stím dělat nechci hned letet k doktorovi mam horečky díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

zápal stredného ucha. Rozhodne treba ísť k lekárovi, ORL. Treba na to antibiotika!

minty*
hodnocení

¨Díky za radu a nepřestane to neni to jen tou angínou nebo nepomuže obvaz..?

iz*

Ne. nepomůže. Návštěvu lékaře neodkládej! Na ORL lze jít přímo, není potřebné doporučení praktického lékaře (i když možná jak kde).

praivo*

Ačkoliv to tak vypadá, zánět to nemusí být, i když to bolí hodně - bohužel osobně vyzkoušeno (někdy v únoru). Stačí, když člověk často smrká, zvýšený tlak to ucho podráždí a problém je na světě. Každopádně návštěvu na ušním určitě neodkládat a jít hned, jak to bude možné.

doplněno 03.07.13 18:23:

Mě doktor tenkrát napsal nějaké kapky za asi 160 Kč.

hodnocení

0x

Dobrý den, jak zde bylo řečeno předřečníky lékařovi se OPRAVDU nevyhnete.

Ale než k němu půjdete, nevím, jestli už jste u něj byl/a, tak bych vám doporučila pár tipů.

Pokud máte rýmu, smrkejte, ale ne vší silou, jen s rozumem.

Dále by bylo ideální prolívat nos Vincentkou nebo slanou vodou, samozřejmě kapat nosními kapkami.

POZOR: Ale pouze podle příbalového letáku, ať si nevytvoříte závislost.

sebod*

vnučka trpí na bolest ucha jakmile má rýmu. Já dám uvařit bramboru, tu potom rozmačkám do mikrotenového pytlíku. Na ucho jí dám kapesník, na to přiložím brambor v sáčku a hlavu ovážu šátkem. Brambora je potřeba, aby byla co nejteplejší. Ale opatrně, ať si ucho nespálíte. Nechám jí to na uchu půl hodinky. Po třech hodinách zopakujeme. Zrovna minulý týden jsme ji takhle léčily, protože o víkendu odjížděla na tábor. Dříve jsme s tím chodily k lékaři, brala pak antibiotika. Nyní se nám to zatím daří zažehnet tou bramborou.

hodnocení

0x

Asi před měsícem sem měl bolest v krku jako bych polykal žiletky,večer sem od bolesti při polknutí nemohl ani spát a k tomu se přidala i bolest ucha.

Byla to zřejmě nějaka infekce v krku,ale bez teplot.Běžným užíváním léků na potlačení bolesti to asi po týdnu vše přešlo.

Pokud máš,ale teploty,ktere neustávají tak bych zvážil v tvém případě návštěvu lékaře...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]