Nejste přihlášen/a.
Nemáte nějaký dobrý nápad, kam by se dalo jet? Jela bych buď sama nebo s kámoškou, ale něco méně nebezpečného :D
No, muzete jet treba do lesa na houby.
Napis aspon kolik Vam je, jakej kraj by se Vam zamlouval (nebo je to jedno) a aspon nejake zaliby.
Pak se da neco domyslet.
Asi tak. Někdo miluje historii - hrady a zámky, jiný raději na zvířátka do ZOO, další rád sjíždí třeba Lužnici, jiný si užívá v akvaparku. Nebo chodí rád po horách. A někomu stačí, když odpočívá u rybníka na dece a má svatý klid. Tak tedy podle toho, kde žijete a co Vás baví. Takhle to jen těžko vymyslíme. Jaga.
doplněno 04.07.13 06:47:Jinak, nechci být sobec. Výlet s kamarádkou může být fajn, pak si navzájem můžete sdělovat zážitky, o výletě si vyprávět. Já jsem ale před pár lety byla14 dní v Bulharsku úplně sama. A mohu říct, že jsem nikdy nezažila lepší dovolenou. Udělala jsem si program, jaký vyhovoval jenom mně, nemusela jsem se nikomu jinému podřizovat, dělat to, co by chtěl raději ten druhý. Už se mi to asi nikdy nestane, ale dovolená, kde jsem byla sama, byla vážně báječná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.