Nejste přihlášen/a.
Zkuste zaplacené zrušit s odvoláním na nemoc (storno poplatky záleží na tom, co a za jakých podmínek jste platili).
Druhou variantou je přerušení nemocenské (přítelkyně by si vzala dovolenou) - jak by se na to ale díval zaměstnavatel (nemoc - dovolená - nemoc) netuším.
Varianta, že byste jeli ´přes´ nemocenskou je nejjednodušší, ale i nejnebezpečnější - stačí jedna kontrola...
doplněno 03.07.13 20:41:Hrozí krácení nemocenské (snížení částky) až výpověď pro hrubé porušení léčebné kázně.
V tom případě hrozí, že nedostane za nemocenskou ani korunu a také může přijít o zaměstnání. Zdraví je přednější a pokud je ve stavu nemocných, měla by dovolenou oželet. Vím, že je to nepříjemné a zkomplikovalo se vám to, ale neriskovala bych. Konec konců bych si tu dovolenou ani pořádně neužila. Ale rozhodnutí je na vás...
doplněno 03.07.13 21:04:Povinnost dodržovat léčebný režim je přímo zakotvená v Zákoníku práce § 301a) Viz více info:
doplněno 03.07.13 21:22:Ještě doplním, že při nedodržení léčebného režimu může hrozit i uložení pokuty a to až do výše 20.000,- Kč.
Více info zde:
Zdroj: penize.cz/...
Trestem za porušení léčebného režimu je snížení či odnětí nemocenské. Za mírnější porušení, např. nezastižení doma, se nemocenská sníží - u nemocných, kteří mají nezaopatřené děti či manželku bez příjmu o čtvrtinu, u ostatních zpravidla o polovinu. V případě hrubého, zejména opakovaného porušení léčebného režimu může OSSZ nemocenskou odebrat úplně. Správa sociálního zabezpečení může rovněž nemocenskou ukončit, pokud zjistí, že další setrvání na nemocenské už není potřeba.
Zdroj: penize.cz/...
Ovšem také může dostat výpověď.
Trestem za porušení léčebného režimu je snížení či odnětí nemocenské. Za mírnější porušení, např. nezastižení doma, se nemocenská sníží - u nemocných, kteří mají nezaopatřené děti či manželku bez příjmu o čtvrtinu, u ostatních zpravidla o polovinu. V případě hrubého, zejména opakovaného porušení léčebného režimu může OSSZ nemocenskou odebrat úplně. Správa sociálního zabezpečení může rovněž nemocenskou ukončit, pokud zjistí, že další setrvání na nemocenské už není potřeba.Zdroj: penize.cz/...
doplněno 03.07.13 20:42:Nechápu proč se mi to na jedno kliknutí uložilo víckrát. Omlouvám se.
Jestli zaměstnavatel přítelkyni písemně neschválil termín dovolené ještě před začátkem nemoci, nezdá se mi moc pravděpodobné, že by ji schválil hned po ukončení neschopenky (čerpání dovolené určuje zaměstnavatel).
Jestli přítelkyně žádala o dovolenou, kterou jí zaměstnavatel zatím neschválil, můžete v době od 21. července počítat s častějšími kontrolami dodržování léčebného režimu (z podnětu zaměstnavatele).
Snížení/odebraní nemocenského (lze i zpětně) a případná pokuta by Vám mohly dovolenou dost prodražit.
Ztráta zaměstnání mi přijde ještě horší. Já bych to neriskovala a dovolenou bych stornovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.