Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém. Když jdu na záchod na velkou tak to hrozně bolí. Na toalet. papíře je i krev. Na záchod chodím 1x za 2-3 dny. Nevím co to je a děsí mě to! Jinak mi není nic nebolí mě hlava, není mi špatně atd.. Mám to už asi 5 měsíců a já vím že jsem to měla říct už dávno někomu ale stydím se! Když jsem kdysi něco řekla mamce co mě trápilo tak odešla za roh a začala se mi smát a běžela to řict ostatním z rodiny a smáli se mi. Nevěřím jim. Myslela jsem že se to uzdraví samo a nic. Nevím co mám dělat a už jsem opravdu dost vyděšená. Opravdu nemám ponětí co to je. Bolí to jenom když jdu na velkou jindy ne. Co by to mohlo být a jak to léčit? Doufám že jsem si tím neudělala problémy že jsem to neřekla nikomu. Jak bych to mohla vyléřit sama? Popř. Jak bych to měla říct rodičům? Já nechci ať se mi za to smějí! Děkuju.
Rozhodně se hned někomu svěř a nenech se odbýt. Pokud rodině, nvěříš, zajdi si k praktickému lékaři. Pravděpodobně to budou hemeroidy, ale může to být i něco mnohem mnohem vážnějšího.
Přečti si např. toto: zilniporadna.cz/...
Ale vážně si zajdi k doktorovi, ne že se spokojíš s tím, že jsou to hemerodiny a budeš to doma léčit sama.
Dobrý den.
Také si myslím, že návštěva lékaře tě nemine. Můžou to být hemeroidy, ale i jiný problém. Zdá, že trpíš i zácpou. Chodíš jednou za 2-3 dny, což je málo, měla bys chodit denně. Rodičům se svěř a nestyď se. Určitě se nebudou smát zdravotním problémům. Naopak jsem přesvědčena, že mamka ti pomůže a k lékaři s tebou zajde. Tak buď statečná a dej se do řešení problému, samo se nic neuzdraví. Dobře to dopadne a uleví se ti, uvidíš.
Ahoj, několik rad ode mě.
1. zařaď do svého jídelníčku více vlákniny.
2. více pij! Není nic horšího, než kadit "vysušené" ho...
3. choď na velkou každý den. Udělej si z toho rituál. Ráno vstaň a jdi na velkou. Pro začátek ti může pomoci sklenička teplé vody. Jsou prázdniny, využij toho, tělo si na tento režim velmi dobře zvykne.
To, že máš jít k lékaři tady radili kolegové přede mnou, takže to už opakovat nebudu.
Nezlob se, ale rodiče, kteří by se smáli zdravotním problémům svého dítěte, jsou u mě pitomci. Doufám, že ti Tvoji mezi ně nepatří. Vše říct mamce, zajít třeba s ní k lékaři. Bude třeba zřejmě prohlídka, ultrazvuk, rentgen. Nic z toho nebolí. Ale uvědom si, že je to závažné a řešit se to v každém případě musí. A sama to doma nevyřešíš, od toho jsou opravdu lékaři. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.