Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup inhalátor - jaký?

Od: ringo® odpovědí: 5 změna:

Doktorka mi doporučila koupit si inhalátor /už ale neporadila jaký/. Vzhledem k tomu, že syn má laringitidu a hodilo by se mu to taky a není to nějak drahé, tak s tím není problém, ale je tolik druhů a systémů, že si s tím asi neporadím. Nerozumíte tomu někdo více? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mrkni na tento... bexamed.cz/... ...koupili jsem ho pro prcka a používáme ho taky...:)

zatím spokojenost...

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím Ringo, pokud má syn potíže s dýchacími cestami, mohu z vlastní zkušenosti doporučit Bioparox, inhaluje se do krku a do nosu. Netuším ale, zda je na předpis. Je dělaný na opakované a vleklé záněty horních i dolních cest dýchacích.

hodnocení

0x
Jako lék nebo jako "zvlhovac"? První je na předpis, ten druhý bych vzal ultrazvukový... U dětí je určitě na pojišťovnu, u dospělých netuším.

hodnocení

Nikdo mi ho nezaplatí, takže nejde o to, jestli bude na předpis. Chci nějaký kompaktní kvalitní pro děti i dospělé. Nevím jestli je lepší systém kompresorový, ultrazvukový či jiný. Nevím v čem je rozdíl, když jeden stojí 900 a jiný 3000.

za mě ultrazvuk. tady je srovnání k čemu je který dobrý: proalergiky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]