Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych na internetu prodat knihu "fotograf František Drtikol - tvorba z let 1903 až 1935" z roku 1972/1973. Kniha obsahuje sbírku jeho děl, oskenovaná vysvědčení, diplomy apod. Dnes jsem se ze zvědavosti podívala na aukro a někteří tam prodavají další knihy od Drtikola. Ceny začínají od 300Kč, což mě dost překvapilo. Našel by se někdo z vás, kdo by dokázal odhadnou cenu takové knihy? Přidávám ještě pár info k přiblížení:
Foto na přední stránce je z roku 1927
Foto na zadní straně obálky je z roku 1921
Rok vydání - 1972/1973
Počet stran: 135
Stav: Na první pohled jako nepoužívaná, zachovalá, jen zadní strana vypadává (přelepeno kouskem nějaké staré pásky)
Info: Knihy obsahuje jeho díla, popisky i biografii. Kniha jsem nedávno našla na půdě mezi hromadou dalších knih a nyní leží v poličce a práší se na ni. Napadlo mě, že by o ni třeba někdo měl zájem, a proto bych ji ráda dala na internet. Bohužel nedokážu odhadnout cenu.
Předem děkuji
0x
Ahoj, vás dost překvapilo, že to je TAK MÁLO, že ano? Já jí odhaduji na výkupní cenu v antikvariátu tak na 150 - 200 kč. spíš těch 150 kč, ceny / hodnoty knih jsou nízké v celém světě, to jen češi si myslí co mají doma a jak to ,,vyvaří,,. Podívejte se na seriál BBC Příběhy starožitností a poslechněte si, za kolik a jaké věci se prodávají v Anglii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.