Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevite nekdo nejakou matsicku na ruce a nohy? udelali se mi svedive male pupinky, nektere s vodickou uvnitr. potom ruce schnou a loupou se. jsem objednana na kozni,ale az za 14 dni. driv to nejde. poradi nekdo,aby to bylo lepsi nejakou mast? mam niveu, ale pomuze jen na chvilku. normalne na nic podobneho netrpim,diky moc.
Přesně takhle se mi projevila lupenka. Ale pokud váš problém nediagnostikuje lékař, budete to muset vydržet. Zajděte si do lékárny a kupte si Zodac, to jsou prášky na záchvatové svědění. Na kožním dostanete nejspíše nějaké kortikoidy Belosalic nebo něco na ten způsob. Než tomu tak bude kupte si krém na ruce červený Dove. A nakoukněte na bavlněné rukavice do pracovních oděvů, za 15 kč. Na noc. Nic jiného se dělat nedá. Snad jen čistou jehlou puchýřky propíchat a lihem, též z lékárny, maličkou lahvičku, vysušit a nakrémovat. A neškrábejte se! Heslo dne: Přežít!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.