Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrovolnictví 2013

Od: romi22 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,zeptám se zde,jelikož určitě budete tak ochotný a nebudete nadávat,ať si to seženu sám.Samozřejmě,že jsem koukal po netu,ale rozhodim sítě a zjistim co nejvíce půjde :).

Tento rok mi utekla VŠ a proto si chci najít nějaký dobrovolnický projekt v zahraničí.Velice mě to zajímá,chci získat zkušenosti cizí kultury,jazyk,nový lidé a obecně zážitky.Ptám se tedy,je -li tu někdo,kdo už byl či jede na dobrovolnictví do ciziny.Raději bych jel někam za příplatek,kde si nebudu muset hradit úplně vše sám.Bohužel nemám takový peněžní obnos a jsem po maturitě,takže mi jde hlavně o zkušenosti a podívat se do světa na ten rok :).Výborně se dorozumím anglicky,ale jsem otevřen i jiným cizím jazykům.

Budu rád za jakékoliv tipy a rady,poznatky atp.Díky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste se podívat sem hedvabnastezka.cz/...

pt®
hodnocení

0x

Ještě se zkuste podívat na stránky ÚP nebo napište dotaz na Min. školství a zahraničí. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]