Zadek Od: peae 14.01.06 13:22 odpovědí: 5 změna: 02.02.06 12:42
Před chvylkou jsem četl něco o hygieně konečníku, tak bych se chtěl poptat, jak to s tou hygienou opravdu je. Kdo z Vás si mije po vyprázdnění zadek?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Klobouk dolu, máš fajn zábavu ... :D
No a co je lepší : utřít a umejt si zadek, nebo to utřít do trenek/(slipů)? ... Neříkej, že se ti to ještě nestalo!
Úplně suprový je, když tě svědí zadek, škábat se v prdeli, a pokud možno na veřejnosti, aby to vidělo co nejvíc lidí :P.
Je zcela samozřejmost se každý den sprchovat. Myslím si, že nikomu snad nedělá problém se po toaletě pořádně utřít. Hygiena půl zdraví.
0 x
my co jsme v v evrope mame doma tzv. bidet a kdyz sa v... tak si tam na to lapnu a pekne vercajk umeju
0 x
Tož já si ho utřu toaleťákem
0 x
Tak já si zadek myju po každé stolici/pokuď jsem doma/ je to žádoucí po operaci hemoroidú.Hygieně zdar
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.