Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plisne na nohou

Od: monees* odpovědí: 4 změna:

Prosím Vás o nějake babske rady, co pomahaji na plisne na nohou.. Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zkus ´chytrou houbu´ - např. medicatus.cz/... , není to "babská rada", ale funguje.

;)

hodnocení

0x

Diskuzí na toto téma zde již bylo hodně. stačí si je pročíst, rad najdete spoustu:

#Plisne+na+nohou

neo4440
hodnocení

0x

Já si většinou miju nohy v Hypermanganu.Vlažná voda do škopku a trošičku toho hypermanganu.JO nelekni se jestli budeš mít žluté nohy BARVÍ.Nechat tak max 10 min

abara*
hodnocení

0x

Moje babská rada je návštěva kvalitního kožního lékaře, který Vám udělá diagnózu a předepíše odpovídající léky (a ne zrovna ty, co běží v reklamě, ale klasické v lékarně dělané masti, kam se přidá množství léčivé látky podle Vašeho problému). Opravdu se jedná o plíseň?

Moje zkušenost je, někdy v roce 2008, svědění plosek nohu, prsty na nohou, vzhled hrůza a lá plíseň, léčba snad vším, co bylo volně prodejné a běžela na to reklama...a pak jsem se vydala na kožní a ta mi sdělila po vizuální prohlídce a nějakém seškrabu, že mám na ploskách nohou atopický ekzém...do týdne bylo po problému. Letos se mi to vrátilo a tak jsem šla na kožní hned. (příčina? prý některá lepidla a materiály používané při výrobě obuvi)

Pokud je to skutečně diagnostikovaná plíseň, pomáhá v rámci léčby důkladná desinfekce veškeré obuvi, co používáte. Jsou na to přípravky, lékař opět doporučí. No a v rámci společné domácnosti kontrola nohou ostatních, zda Vy náhodou léčíte a někdo jiný nepěstuje záchovnou kulturu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]