Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intimní problém

Od: twinky* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den dnes jen tak zniceho nic mi zarudl zalud velmi me boli a vyteka z neho takova tekutina a penis mam od takovych bilych kulicek.Velmi to boli a zatim sem to vyplachl intimnim gelem s hermankem.Nejake rady by mi vazne pomohly krome doktora :D jen tak mimochodem je mi 13let

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Jdi s tím k doktorovi! To, že to samo zmizí vůbec nemusí znamenat, že to odeznělo. Může to být jen první stadium nějaké zrádné nemoci a můžš dostat třeba zánět chámovodů a všeho a může se klidně stát, že třeba nebudeš moct mít děti. Takže k obvodní doktorce, je to minimálně na antobiotika! Není to žádná sranda, může to být třeba i pohl. nemoc, která se nemusí přenášet jen stykem. Ideální prostředí pro nakažení se je třeba v tramvajích, kde si sedne na sedačku nějakej narkoman, bakterie z něho nalezou do plyšové sedačky a jsou tam. Pak přijde někdo jiný a je to v něm.

doplněno 03.07.13 14:31:

Myslím si, že kdo mě zná, tak ví, že nemluvím ze svého přesvědčení, ale z praxe. Pohlavní nemoc nemusí přímo ta, kteriu se nakazíte výměnou tělních tekutin nebo při samotném styku. Patří sem i nemoci, kterými se člověk nakazí úplně jinak, ale pohlavní ústrojí mu stejně postihnou.

pb®

Vy vážně věříte tomu, že pohlavní nemoc lze přenést tak, že si oblečený nemocný sedne na sedačku a po ní si na ní sedne jiný oblečený člověk a tak se nakazí? *haha*

hodnocení

1x

Co my víme co to je? Hádal bych to na infekci. A jediná kloudná rada je: koukej s tím mazat k doktorovi nebo k němu budeš muset tak jako tak až se to zhorší.

abara*
hodnocení

0x

Podle popisu to mohou být kvasinky - seber odvahu a zeptej se mamky, zda má doma Gyno-Pevaryl Combipack - ženy na tento problém používají čípky z tohoto balení a je v tom i taková mini mastička, kterou použijí muži. Pořádně osprchovat čistou vodou a trochu namazat.

Pomůže ti to trochu od aktuálního problému bolesti a svědění/pálení, aby ses v čekárně lékaře nekroutil. Ale doktor by to měl vidět určitě, veř mi, že podobný "oteklý problém" viděl už mnohokrát. Předpokládám, že v 13-ti ještě sexuálně nepůsobíš - kvasinky (pokud to bude skutečně dle lékaře tato diagnóza) je třeba pořádně vyléčit a do té doby nic nepodnikat.

A jediná rada, která ti vážně pomůže, je opravdu ten lékař - nechci tě strašit, ale neléčený problém se sám nevyléčí a opuchlá, zarudlá, jemná kůže začne praskat a bude to bolet jako čert. Pokud je to dneska první den potíží, v tom horku už zítra nebudeš myslet na nic jiného. Čím dříve s tím dojdeš k lékaři, tím dříve se ti uleví.

Taky by jsi o tom měl říci mamce nebo taťkovi a po dobu léčby používat jen svůj vlastní ručník, ideálně každý den nový, a nikdo z rodiny by tvé ručníky neměl použít...

twinky*
hodnocení

Dneska je to uz o hodne lepsi uz me to tak neboli ale trapi me ten vytok je takovy zluty

Samoléčitelství - co Ti kdo poradí na netu, nedoporučuji. Mohl by sis zadělat na ještě větší problém. Jdi k doktorovi, ten Ti léčbu určí a určitě Tvůj problém nepodcení. Čím dřív to uděláš, tím dříve se problémů zbavíš. Jen můj názor, Tvé je to zdraví.

doplněno 02.07.13 08:42:

Macmiror se užívá k léčbě infekcí ženských pohlavních orgánů. Prosím Tě ničím, co najdeš doma se nepatlej, dej si říct a mazej k doktorovi. Uleví se Ti, uvidíš. Nemusíš se stydět, takových je spousta, kteří trpí podobnými problémy...

twinky*
hodnocení

nasel sem doma masticku jmenem Macmirror ale je to asi jen pro zeny

doplněno 02.07.13 08:45:

ok pokud se to do zitra nezlepsi tak du hned k doktorovi. Ale zvlastni je ze me uz to tak neboli jen mi tam vadi ten vytok ale mam to jenom pri vzruseni nebo masturbaci

twinky*
hodnocení

Dnes už bolest zcela odezněla možná to byla jen namožená chrupavka nebo ja nwm co ale ten vytok mi tam nesedel

pb®

Namožená chrupavka? V penisu? Kde by se tam asi tak vzala?

twinky*
hodnocení

sorry mel sem na mysli svaly :D

pb®

Ani ty tam nejsou, jen topořivá tělesa, močová trubice a trocha kůže kolem.

Že se tu někdo s koncem školního roku nudí, sám nemá doma co dělat, tak masturbuje příliš často, až si způsobil lehkou odřeninu, což?

hop®

Nemohu nevzpomenout na jednu starou historku, když renomovaný primář kliniky zkoušel mediky. Konkrétně jednu studentku požádal, aby popsala amputaci pánského údu.

"Nejprve skalpelem obnažíme masitou část a pak pilkou odřežeme kost..."

"Závidím Vám Vaše sexuální zkušenosti, ale příště raději přijďte lépe připravena..."

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]