Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajmove krouzky

Od: polikonik* odpovědí: 4 změna:

Ahojky

Ve volném čase se doma dost nudim a chtela bych si najit nějaky zajimovy krouzek. Tak kdyby ste mi mohli s necim poradit... hledam neco v čem by šlo převážne o pohyb. :D Moc by ste mi s tim pomohli! Mozna by mi nevadiilo, kdyby tam byla prevazna vetsina kluku :D *hi*:D.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

co tak kroužek domácích prací? třeba vysávání, umývání nádobí, čištění bot, úklid koupelny a pod... třeba se koukni, co den co den doma dělá Vaše uklízečka tvoje máma, či by jsi ji nepotěšila nějakou pomocí... potom by jste se mohly nudit spolu.. i ona by ráda lenošila...

buss
hodnocení

1x

Nechat si radit co by mě mělo bavit je uhozené.

iz*
hodnocení

1x

Hezký večer, Polikoniku, ty nevíš, co tě zajímá, a neumíš se zabavit? Jak by sis to "pohypování" představovala?

Víš, podle mne je nuda jenom nedostatek fantazie a neochota si sama najít nějakou smysluplnou činnost.

Nikdo, kdo tě nezná, přece nemůže vědět, co by tě mohlo zajímat.

askmenow*
hodnocení

0x

Podívej se na stránky zařízení jako jsou Domy dětí a mládeže ve tvém městě něbo okolí. Nevíme, odkud jsi a jaká je tam nabídka, tak těžko radit. Domy dětí a mládeže mají většinou aktivity pro lidi od tří až do 26ti let i pro starší, tak neboj, že si nevybereš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]