Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,potřebovala bych vysvětlit,nebo poradit co je Hemofilus influenze na tři křížky?Můj 5letý syn má snad neustále(celoročně)rýmu.Ale ta rýma je zelená,tuhá i z pusy a nosu jsou ty hleny cítit.V lednu nám na ORL pan doktor doporučil vyndat nosní mandle,ale nic,nepomohlo.Momentálně má už tak dva měsíce k té rýmě i takový štěkavý,dráždivý kašel,a zahnisané oči.Dnes nám doktorka řekla že mu po výtěrech našli v krku i v nose HEMOFILUS INFLUENZE.Tak nějak už jsem na netu vyhledala co to je,ale nikde jsem nedohledala co to znamená že ho má na tři křížky?Děkkuji za odpovědi a přeji krásný den
ZdravímPročtěte si prosím tuto diskuzi,myslím,že se někam posunete
ulekare.cz/...
Ještě jsem se dočela,že Streptokok Beta typu C má dva křížky,tzn.že by to mělo být od stupňů závažnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.