Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce nájemníka

Od: jarm® odpovědí: 3 změna:

Nájemníkovi skončila nájemní smlouva 1. června kde měl i trvalý pobyt. Z pobytu se nedhlásil a tak jsme byli nuceni zahájit správní řízení o ukončení trvalého bydliště. Nevíme kde se zdržuje. Našla jsem jeho jméno v dlužnících a pátrala jsem a dozvěděla se, že je v exekuci. V živnostenském rejstříku je pořád vedena naše adresa. Mám špatné spaní, že tímto ohrožuje i naše nové nájemníky. Můžou exekutoři vniknout do bytu nových nájemníků a zabavit jim věci? Automatické odhlášení proběhne nejdřív za měsíc. (máme řádné ukončení nájemní s tím, že do tří pracovních dní je povinnen se z trvalého bydliště odlásit a u správního řízení jsme podepsali, že se odstěhoval i s věcmi)

doplněno 30.06.13 22:21:

Správní řízení jsme zahájili až 10. června až nás napadlo se zeptat. Měl být odhlášen do 5.6.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

essi
hodnocení

0x

Podle mě by pomohlo(určitě jste byli) dojít na ŽÚ a toto jim tam říct.Ale hlavně jste měli automatické odhlášení podat již 1.6.(pokud jste to tak podali tak se omlouvám) :)) Essi

mike32*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jestli tím ohrožuje Vaše nové nájemníky? Jednoznačně ANO!

Exekutor jde tam kde je známo poslední dlužníkovo trvalé či přechodné bydliště.Skutečnost, že se dlužník již odstěhoval a své věci tam nemá pana exekutora vůbec zajímat nebude - tím si budte jistá!

buss
hodnocení

0x

Exekutor jde tam, kde tuší majetek exekuovaného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]