Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je normální, že si kluk obraví vlasy? Jsem zrzek, takže mám blonďaté obočí a chci se přebarvit na hnědo.Musel bych si tedy obarvit i obočí, řasy.Myslíte si, že bych se měl přebarvit? Nechci být už zrzek, je mi 15.Na jakou barvu, bych si měl obravit obočí a řasy? ) Díky za radu
)
Dneska jsou v kurzu lidé, kteří jsou něčím odlišní. Chtít se zařadit do nějakého šedého průměru obarvením na nějakou běžnější barvu je asi blbost. Navíc, jako zrzek musíš mít nedostatek pigmentu v kůži (u zrzavých normální), tak se v létě neopálíš a pro lidi, kteří neví, že jsi původně zrzek, budeš bílý, chudokrevný člověk s nedostatkem železa
Btw. rezavá barva vlasů je v našich končinách nejméně zastoupena a proto jsou hoky - přírodní zrzky hodně atraktivní a vyhledávané. Jak je to u chlapů nevím, třeba to bude podobné.
Klidně si teď, na začátku prázdnin, vlasy nějak obarvi. Za 14 dnů uvidíš, jak nepříjemné je, když původní barva dorůstá. Tak pak jdi do hola a už zůstaň u své barvy. Pokud máš vlasy opravdu krásně rudé, buď na ně hrdý. Pokud jen tak trochu, tak vzpomeň na prezidenta Havla a říkej si, kam až to jednou můžeš dotáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.