Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu tyto žabky?

Od: luli odpovědí: 8 změna:

Ahojky, nevíte někdo, jestli se dají sehnat v ČR tyto žabky? Můžete si zvolit z několika barev a nápisů. Z ameriky by mi vyšly na 700 i s poštovným, což je fakt hodně, na netu jsem z čr nenašla.

Kde seženu tyto žabky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Omluvám se, že neodpovím na dotaz,ale lékaři říkají,že žabky jsou nezdravá obuv a ničí se v ní nohy. :(

Celé mládí jsem vnich prochodil a nic nepozoruji

Doma je nosím nepřetržitě, venku v létě už nějakých 40 let. Dokonce jsem v nich v mládí s oblibou i řídil motorku "pionýra". Problém s nohama (na rozdíl od jiných částí těla:D) nemám.

doplněno 30.06.13 19:24:

Samozřejmě je nesmíte kupovat u Vietnamců, či v Kauflandu.

hodnocení

0x

Ahoj:)Sice je tam psáno:"Chtěli by jste taky takové?"Ale nevím,kde je hledat,snad si poradíš*nevi* jenproholky.cz/...

hodnocení

0x

Tady máš spoustu dámských žabek, stačí si jen vybrat damske-zabky.heureka.cz/... , navíc ty na tom obrázku vypadají, že moc nevydrží..

luli
hodnocení

1) ptala jsem se, kde sehnat tyto žabky, ne jestli ničí tento druh bot nohy!

2) jsem myslela, že je jasné, že mi jde o žabky, které nechávají stopy s nápisem...achjo..

Děvenko,tak abychom si to ujasnili-mohla by jsi za naši snahu v prvé řadě poděkovat,a za další-víš co?Najdi si je tedy sama,když je to ták jednoduché...ááách jóóó*bum*

Tak tentokrát se musím tazatelky zastat. Ona se opravdu ptala na to, kde sehnat ty konkrétní žabky a z dotazu je celkem zřejmé, že jí jde právě jen a pouze o tyto konkrétní. Takže všechny odpovědi, které jsou o něčem jiném jsou v podstatě zbytečné a tazatelka nemá důvod děkovat za něco, na co se neptala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]