Dobrý den, chtěl bych si udělat nejake jednoduche tetování ale ma nekolik problemu: Jaky jednoduchy motiv Co v budoucnu v práci (jak me prijmou) ja si rikal ze by slo zamaskovat hodinkami Budu moc v budoucnu darovat krev? A co zdravi a nemoci
Dokud nevíš sám co bys chtěl za tetování, tak je hloupost nechat se tetovat. Sama tetování mám a dlouho jsem se rozmýšlela co a kam to bude. Určitě jsou práce ve kterých vadí tetování, ale také jsou i práce kde nemůžeš mít ani ty hodinky,takže bych si to hodně rozmyslela a nerozhodovala se nárazově.
No, věk s tím má co dělat. Vkus je v každém věku jiný a nemusí být tak nadčasový, že bude aktuální za xy let.
pace
Bude mi sedmnáct ale vek stim přece vubec nesouvisí protože tetování budu mit i 20 30 40 50 60 70 80 90 100 200 300 400 500 :D prostě cely zivot (nevim jestli dam tech 500 :D )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.