Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, kde seženu plesové šaty, které si mohu koupit. Chtěla bych si je koupit a aby vyšly levněji, než když bych si je půjčovala v půjčovně (proto si je chci koupit pochopitelně). Plesové šaty budu mít na závěrečný ples v tanečních a později možná namaturitní ples.
Teď projíždím na netu bazary, ale většinou je to 2000+ . Kdybyste o něčem věděli, dejte vědět.Díky.
Hezký den
Viděla jste, co nabízejí Vietnamci? Ne? Tak to běžte nakouknout! K několika! Stojí to za vidění!
Ba jo, mají tam neuvěřitené věci. To, co je na obrázku levně nekoupíte vůbec nikde, ty mají cenu dost ojetého auta. Kolikrát takovou krásu na sebe vezmete? 2x? A máte hluboko do kapsy? Ani materiál, kdybyste si je spíchla sama, levně nekoupíte. Já vím, je to smutný příběh
Sestra kupovala něco podobného na e-bay, tuším že přišly z Číny přímo - nic moc kvalita, ale pár korun a sezonu vydržely
No, v Sapě byste něco takové u Vietnamců jistě našla.
Ale teď přistaňte a uvědomte si, že takovéhle šaty, které nebudou vypadat jako kostým pro holčičku na karnaval, ale aspoň budou dělat iluzi nějaké kavlity, do dvou tisíc těžko seženete. Sehnat dlouhé plesovky v té ceně není problém, ale prostě jednodužší. To bych vám navíc i doporučovala, protože tyhle už jindynevyužijete. nějaké klasické a elegantní šaty (a ne hory cukrové vaty) se vám budou hodit ještě mockrát.
To víte špatně. Jsou tam skutečně obchody, kde se dá nakoupitz jen ve velkém množství, ale i velké množství těch, kde se prodává po kusech. A takové jsou tam s jídlem, oblečením, i plesovky jsem tam viděla, satební salon tam je, jsou tam různé domácí potřeby, no prostě cokoli vás napadne.
Jo, takovéhle věci se tam dají sehnat - problém je v tom, že ten materiál vypadá lacině. To je obecně problém takových střihů, je potřeba to šít z vysloveně luxusních látek, jinak je to spíše trapné.
Možná při troše štěstí člověk narazí v nějakém second handu, teď je to navíc mimo sezónu, takže pokud jim něco zůstalo ležet, tak to nepůjde na odbyt... každopádně osobně bych volila nějaký střízlivější střih, který toho materiálově více snese.
Já jsem jednou koupila pěkné plesové ("svatební") šaty za 350 Kč. V tom bazaru prodávali na váhu. :D Ale stejně myslím, že jsem měla štěstí. Každopádně, řekla bych, že se v bazarech dají pěkné šaty sehnat za cenu pod 1000 Kč. Rdila bych ale objíždět second-handy v menších městech, se zahraničním zbožím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.