Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XXL modeling

Od: lacamel odpovědí: 3 změna:
Chtěla bych se stát xxl modelkou, protože chci dát šanci každé ženě pro krásu. Vůbec ale netuším, jak na to. Kde se přihlásit apod.? Jsem pro to vůbec vhodná, když mám 175 cm a 71 kg? Nevadí k tomu sportovní postava? Děkuji za rady ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

..."Chtěla bych se stát xxl modelkou, protože chci dát šanci každé ženě pro krásu."... - velmi ´zvláštní´ formulace... :-D

Pokud vůbec netušíš, zadej si do vyhledavače třeba "modelka xxl" a vyběhne ti spousta odkazů - na modelky, na agentury - poptávka i nabídka. Začít musíš tak, že zkontaktuješ nějakou modelingovou agenturu*) -klidně i více - a nabídneš ´se´ - popiš své dosavadní zkušenosti, své cíle v modelingu, přilož foto obličeje i celé postavy - a počkej na reakce. Dneska už ani zdaleka ´nefrčí´ jen ´vyzábliny´, trh oděvů pro moletnější ženy a dívky je veliký... ;) A že máš "sportovní postavu" je spíše kladem, než záporem.

*) nepředpokládám, že bys - aspoň prozatím, uvažovala o založení agentury vlastní

fikovnikzramy
hodnocení

0x

hoď sem fotku abchom ti mohli říci zda splňuješ podmínky! Díky.

abc*
hodnocení

0x

Něde jsem četla, že modelky xxl nosí velikost 44 a víc. Řekla bych, že ty nosíš menší. Mám podobný míry a víc jak vel. 42 nemůžu nosit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]