Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám hudební sluch

Od: jurij* odpovědí: 4 změna:

ptám se na prosbu kamaráda chce vědět jestli má hudební sluch učí se hrát na kytaru umí suprově riff z písničky Road Runner-Bo Diddley,také solovou hru love my tender a ještě myslím že se momentálně učí Johnny b goode ale neumí zpívat což mě přivedlo do rozpaku jestli ho má když hraje akordovou hru tak věčně nedrží tempo a takty ale když hraje písničku z názvem Bo Diddley z tím takovým vrzavým riffem tak to má nadherný přesněj rytmus prostě všechno

děkuji za jakkoukoliv odpověd

doplněno 30.06.13 07:20:

to je ta písnička

doplněno 30.06.13 07:22:

a samozřejmě i ta "sola"

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím si, že i lidé, kteří nemají hudební sluch, tak mohou mít smysl pro rytmus. A těch, kteří hrají na nějaký hudební nástroj, ale jejich zpěv není nic moc bude také dost. Jinak, ta písnička je dobrá. Zkuste si najít i něco od zpěváka jménem Eddie Cochran. To by také mohl být Váš styl.

Zdravím!

doplněno 30.06.13 07:45:

doplněno 30.06.13 07:58:

No, tak, ať se Vám v hudbě daří. A jedna slavná písnička od Eddiho Cochrana zazněla i ve filmu Šakalí léta - když tam M. Dejdar roztáčí gramofon, který potom ruší TV.

jurij*
hodnocení

samo my máme z kamárádem nejradši rock and roll a rhytm and blues

oba dva začínáme na kytaru a ta otázka se také týkala i mě mám ten podobný problém akorát já nemám na levé ruce maliček tak musím hrát jednoduché akordy a sloa tak tak zvládám

hlavně posloucháme Elvise, Chucka Berryho,Bo Diddlyho ,od Eddiho bych se chtěl naučit hrát C mon Everybody

doplněno 30.06.13 07:54:

no ten malíček jako mám jen torzo takže ho nemužu vubec použit

kjanik112*
hodnocení

0x

Zajděte do hudební školy, a řekněte, že se chcete učit zpívat(nebo na něco hrát). Učitel Vás u klavíru přezkouší a během dvou minut Vám to řekne-nic se za to neplatí.

jurij*
hodnocení

učitelka v hudebce říká že mám hudební sluch ale takovej ten obyčejnej když nehraju tak rodné udolí a tisíc mil dám přesně no není to nejhorší ale nemám hlas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]