Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde a jak sbalit holku?

Od: debilnikecy odpovědí: 6 změna:

Kde a jak sbalit holku? Je mi 20 a zatím jsem žádnou neměl a už z toho začínám mít pěkný vztek...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Tak vztekem žádnou holku nesbalíš. Kam chodíš, co tě baví? Nejsnadnější je seznámit se při společných zájmech, např. při sportu nebo teď v létě někde u vody. A hlavně neber to jako nutnost "sbalit holku". Zkus se nejdříve jen jednoduše seznámit.

debilnikecy
hodnocení

Já vím, ale jak mám nějakou sbalit, to k ní mám normálně přijít a říct jí - líbíš se, miluju Tě. Nebo jak? Jak vůbec poznám, že mě chce a že nemá už nějakýho kluka?

iz*

Vy byste neznámé dívce chtěl říkat, že ji milujete? Víte vůbec, co je láska?

Bez komunikace se s nikým neseznámíte, nepoznáte jej/ji a nenavážete žádný vztah.

___ Odhaduji, že penězi Ladin narážel na "rádodajky" nebo profesionálky ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jak chceš sbalit, když vynecháváš to základní, balení = komunikace, oťukávání, poznávání. Bez toho přece nemůžeš poznat, jestli se ti opravdu líbí a jestli bys ji chtěl opravdu sbalit. Ale jestli ti nejde o vztah, ale jenom o to sbalení, tak k tomu stačí jediná věc, peníze.

debilnikecy
hodnocení

Jak to myslíte s těmi penězi?

ki
hodnocení

0x

Prostě si představ, že je to nějakej kámoš a tak se taky chovej. Přirozeně. Hlavně žádný "balící věty". Netlač na pilu. A kde? No je ti dvacet, tak předpokládám, že chodíš ven...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]