Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatba v zahraničí

Od: elisa* odpovědí: 4 změna:

Poradíte někdo, kolik stojí svatba v zahraničí? Tím myslím Evropu, buďto Itálie nebo Chorvatsko říjen nebo listopad 2013. Co všechno to obnáší?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

abc*
hodnocení

0x

koukněte na beremese.cz, tam se o tom vedou diskuze včetně cen a rad

hodnocení

0x

Myslím si, že největším problémem je jazyková bariéra - jsou nutné překlady všeho.

Itálie navíc je velice nábožensky založený stát, oba snoubenci musí být pokřtěni a také biřmováni, bez toho se svatba neuskuteční.

Já vím, každá z nás chce mít tu svou svatbu tu nejkrásnější. Poradím Vám. Já měla, už to bude letos 39 let, svatbu v Kutné Hoře, nejprve v historickém Vlašském dvoře a potom i v chrámu sv. Barbory. Takový barokní klenot jen tak někde nenajdete. A bylo to doma, v Čechách, jen 20 km od nás a byla to skutečně nádhera.

V současné době se občas konají svatby nedaleko od nás v upravené zámecké oboře. Stojí tam na louce ohromný krásný platan a u něho se oddává. Byla jsem se na jednu svatbu zpovzdálí podívat a mohu napsat, že to bylo skutečně krásné, romantické. Nejhezčí asi v červnu, ale když na podzim je všude okolo zlaté listí, také by to nemuselo být špatné. Jaga.

hodnocení

0x

Na strankach ministerstva zahranici je podrobny popis vsech nutnych ukonu a poplatku.

Ve zkratce je to spousta byrokracie.

elisa*
hodnocení

0x
Děkuju za typ, v Čechách máme krásný zámek blízko, jde o to, že to v létě už nestíháme, nebudu rozepisovat důvody, a v zimě nechci mrznout. Tak mi to přišlo jako dobrý řešení, někde je teplo ještě dlouho poté, co tady už je hnusně. Děkuji za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]