Nejste přihlášen/a.
Poradíte někdo, kolik stojí svatba v zahraničí? Tím myslím Evropu, buďto Itálie nebo Chorvatsko říjen nebo listopad 2013. Co všechno to obnáší?
Myslím si, že největším problémem je jazyková bariéra - jsou nutné překlady všeho.
Itálie navíc je velice nábožensky založený stát, oba snoubenci musí být pokřtěni a také biřmováni, bez toho se svatba neuskuteční.
Já vím, každá z nás chce mít tu svou svatbu tu nejkrásnější. Poradím Vám. Já měla, už to bude letos 39 let, svatbu v Kutné Hoře, nejprve v historickém Vlašském dvoře a potom i v chrámu sv. Barbory. Takový barokní klenot jen tak někde nenajdete. A bylo to doma, v Čechách, jen 20 km od nás a byla to skutečně nádhera.
V současné době se občas konají svatby nedaleko od nás v upravené zámecké oboře. Stojí tam na louce ohromný krásný platan a u něho se oddává. Byla jsem se na jednu svatbu zpovzdálí podívat a mohu napsat, že to bylo skutečně krásné, romantické. Nejhezčí asi v červnu, ale když na podzim je všude okolo zlaté listí, také by to nemuselo být špatné. Jaga.
Na strankach ministerstva zahranici je podrobny popis vsech nutnych ukonu a poplatku.
Ve zkratce je to spousta byrokracie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.