Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem kluk, minulý pátek jsem oslavil 17. narozeniny a předevčírem, když mi na ortopedii dělali rentgen tak doktor z toho (nějak... medicíně moc nerozumím) že už neporostu (mám cca 175 cm)... myslítee, že se s tím bude dát ještě něco dělat
Na prvním stupni ZŠ jsem patřil k nejmenším ze třídy... ale to mi nevadilo - to bylo jisté, že dorostu, na gymplu se to spravilo jsem (doslova) vyšší průměr a ještě před měsícem jsem si kupoval novou košili o krapet větší s tím, že do ní ještě povyrostu... ale teď už to vypadá že neporostu...
A mě se to moc nelíbí... poradíte mi jestli je ještě nějaká šance? Díky moc
Kluci nezřídka rostou i po osmnáctém roce věku (i později) - neházej flintu do žita.
Spíše se koukni na rodiče a prarodiče, s velkou pravděpodobností budeš podobného fyzického vzezření - tedy i výškou se jim budeš podobat.
doplněno 28.06.13 20:27: Tak teď si ještě zhodnoť, jsi-li fyzicky více po mámě nebo tátovi - já, třeba, jsem ´celý´ otec - a jsme i oba stejně vysocí...
Ale v 17 ještě určitě porosteš...
Z taťkovy strany jsou všichni vysocí (taťka má 188, oba strýcové podobně, dědu si moc nepamatuju ale měl taky tak nějak a bratranec má skoro dva metry...)
Ale už jsem o půl hlavy vyšší než mamka, babička i děda z její strany (na druhou stranu bratranci z její strany jsou o trochu vyšší než já...)
Z pohledu ženy - vždycky mi imponovali hodně vysocí chlapi, ale celoživotně chodím a žiju s "prckama" A vůbec mi to nevadí. Vím, že bych skutečně neunesla o dost menšího muže, třeba o 10cm, ale tvoje výška je naprosto v pohodě, a chlapů s výškou 173 - 178 cm je strašná spousta. Já mám 170 a byla jsem i s mužem, který měl 168 a tento malý výškový rozdíl není vůbec znatelný. Myslím, že 175 je naprosto běžný průměr, ze kterého nemusíš mít vůbec žádný mindrák. Bratránek má 198cm a má s tím spíš problémy. Je hodně štíhlý, takže blbě shání oblečení, sehnat kalhoty na 2 metry s úzkým pasem je docela umění, auto si vybíral taky aby se vešel, leckde na dovče mu čouhají nohy z postele.. Taky není o co stát. Buď rád za svoji výšku která je naprosto normální a má ji plno chlapů
Za prvé - není to zase tak malá výška (průměrná výška můžů v mladé generaci v ČR je 180 cm), za druhé - pár centrimetrů by ještě mohlo přibýt, i když to už asi nebude nějak zásadní (lékař poznal, že vývoj kostry už byl ukončen) a za třetí - nedá se s tím stejně nic dělat.
Jinak doporučuji zajet si někam do Asie, třeba na Tchajwan, postavit se na ulici do davu a bez problémů si můžete vyzkoušet, jaké to je - vyčuhovat z davu. A pak se zase rád vrátíte do průměru.
hm. V sedmnácti 175 cm? Si myslím, že ještě o pár centimetrů vyrosteš. Ale kdyby ne, pak 175 cm není zas tak málo. No a za druhé, kolik centimetrů bys chtěl mít? 193? Ale ano, výška 193 vypadá zajímavě a ženské na takové kluky letí, jenže je tu druhá stránka věci. Hnáty máš o deset centimetrů delší, například si nesedneš si pohodlně do autobusu a cesta autobusem do Chorvatska se ti změní v peklo. Už je to tak. Tento svět je dělaný pro lidi s výškou 175. Ber to z lepší stránky. Máš kolem sebe víc místa.
Tak ti radím, jsi normální kluk, nepropadej depkám a mindrákům.
Já vím o čem mluvím. Radím ti se svými mírami 193/120.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.