Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neplatí za fakturu

Od: berivo® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,stavební firma mi dluží cca 128.000.kč,za stavební práce na stavbě hotelu,který stavební firma jako generální dodavatela a vše řeší s dotacemi z EU.Dluží mi už 7.týdnu a dle mých informací dluží jak ostatním řemeslníkům,tak i dodavatelům stavebního materiálu.Mám podezření,že je tam nějaky bíly kůň,který má "možnosti" jak zajistit ony dotace,a nechává jsi za to zaplatit,protože na stavebním povolení na stavbě je jméno konrétního člověka,který s tou stavební firmou nemá nic společného.Firma je z Prahy a dotyčný je z Mostu.Mám dotaz,jak by jste tuto situaci řešili,mam čekat až na mě přijde řada?nebo podat na ně žalobu za neplnění smlouvy o dílo,kde byla uvedena splatnost faktury,nebo dát návrh na insolvenci,dluží více firmam a řemeslníkům.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Poradím dát návrch na insolvenci a zastavit práce (to bych udělal já ,ale zvašte tento krok protože po tomto kroku končíte na zakazce)

hodnocení

0x

Zašla bych se poradit s advokátem. Zváží všechny možnosti, navrhne pro Vás postup, vše zváží a zhodnotí Vaše šance na úspěch, až se seznámí s celou věcí podrobně a bude mít od Vás více informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]