Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,exekucí mi byl obestaven účet na kterém mám své finance.Jsem státní zaměstnanec a nemám jinou možnost převodu výplaty.Zůstala jsem tak jako matka se 2dětmi bez jakýchkoliv prostředků.Je možné,v tomto,humanitou opěvovaném státě,nechat děti,když zapomenu na sebe,napospas doslovnému žebrání?Není možné mít alespoň životní minimum?Nelze přece přežít! Děkuji za odpověď Lenka
Není jiná rada než si nechat výplatu vyplácet v hotovosti nebo na účet někoho jiného, kromě toho, že jsou tam rizika, že ty peníze vám nemusí dávat, může na něj přijít taky exekuce apod., by vám stejně brzy přišla exekuce na plat, ale tam už vám vypočítají životní minumum na vás a děti. Bohužel nic jiného není, co přijde na účet, mají právo zabavit do poslední koruny. Zkuste se domluvit na pevném splátkovém kalendáři a ten dodržovat, některý exekutor by tomu mohl být přístupný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.