Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vysoký je stornopoplatek ze zrušení hor

Od: milanagyova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím potřebovala bych vědět kolik může majitel horské chaty chtít jako stornopoplatek za zrušení pobytu na horách... *nevi*Vzhledem k tomu, že sám zvýšil cenu pobytu od 1.1.2009 aniž by to někomu dal vědět (přitom my jsme měli ze sedmi tisíc zaplacenou zálohu ve výši šesti tisíc už v listopadu 2008) a hlavně se naskytla situace, že si nemůžeme dovolit dát za pobyt na horách o 3.500,- Kč navíc a tak to chceme zrušit. Prosím poradí mi někdo, kde to zjistit nebo řekne mi někdo kolik ten stornopoplatek činí? Prosíííím :)

Děkuji moc a přeji všem krásný večer

Míla Nagyová

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Žádnej stornopoplatek ,když jsem byla domluvená na nějaké cene ,tak i tu cenu musí dodržet .Bud mi tam za tu cenu nechá a nebo tedy,aby mi vrátil peníze.Určitě máte nějakou smlouvu,kde by mělo být něco uvedeno.Určitě bojujte a určitě někdo porádí ;)

martini*
hodnocení

0x

Ano, je důležité, co máte ve smouvě, pokud jste nějakou podepsali. Pokud ne, neměl právo ceny zvýšit bez dohody s vámi, takže žádejte celou zálohu zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]