Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už to bude 2. týden, co mě trápí průjem. Nevím, jestli za to může dlouhodobé užívání tablety zinku denně. Tohle se mi normálně nestává. Je to tak 1 - 2 za den a občas s bolestí břicha. Rozhodně to není takový ten naléhavý případ, kdy to neudržíte. Myslíte si, že to přejde? Co mám prosím Vás dělat? Předem děkuji za rady!
Celý tento týden už zinek neberu a zase tak dlouhou jsem ho taky nebrala, ale průjem nepřestává...
Zdravím VásCo máte dělat?Okamžitě zítra k lékaři/i to je již málem pozdě/.
Zahráváte si pěkně se svým zdravím,druhý týden je naprosto šílené,můžete mít nějakou koliku,či co já vím,něco se střevy-s tím není radno si zahrávat!Stále nechápu lidi,kteří mají poměrně závažné zdravotní problémy,a nejdou k lékaři-řeší to tady s námi-proboha,je to Vaše zdraví,a to máte pouze jedno
Zdravím, tak co, jak to u vás dopadlo? Zlepšilo se to nebo ne? Mě teď napadlo, že jsem měla něco podobného a dle všeho to bylo ze stresu. Rozešla jsem se s přítelem, do toho jsem dala výpověď v práci, takže toho na mě bylo prostě hodně a nezvládala jsem to. Řešila jsem to endiaronem a začala jsem brát i probiotika od biopronu, jsou taky dobré na při průjmech. Beru je vlastně doteď,abych si posílila imunitu.
Už je vše dávno v pořádku . Přestala jsem brát ten zinek, ale podle mě by se tohle nemělo stát. Protože já jsem ten zinek brala 1x denně a předepsané jsou nejspíš 2x denně. Takže je to tak trochu divné. Ale přestala jsem to brát a do měsíce mi to přešlo. Teď se bojím na zinek - tablety vůbec dotknout.
Tak to je zajímavé, že to asi způsoboval ten zinek. Já ho beru taky pravidelně už nějakou dobu, aby se mi zlepšila pleť po vysazení antikoncepce. Mám ten s obsahem 25 mg - zinek forte a všechno je v pořádku. Možná jestli to nebylo kombinací zinku a ještě něčeho. Ale tak hlavně že už je to v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.