Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou vhodne hry?

Od: syfrig* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,dostal jsem darek od vnoucat kamerku k PC,protoze 1 vnoucka 6 let mam v cizine a moc casto ho nevidam,tak si povidame pres Skype napadlo me si s nim zahrat nakou hru pres PC.Ale jedine co znam jsou hry na-Seznam- on zvlada prsi,ale nepodarilo se nam hrat spolecne my 2 nejsem,tam prihlaseny a nevim jak?*nevi*Jsou i jine hry,kde bychom si mohli spolu takto zahrat?Dekuji na stary kolena se musim ucit,kde co na PC joo okolnosti me k tomu nuti :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Tady nějaké online multiplayer hry jsou:

zavislaci.cz/...

syfrig*
hodnocení

dekuji ty jsou pekny i pro 2 hrace,ale jde o to,ze ja a vnuk neovlivnime to,abychom hrali spolu my 2 ja a on,protoze hrace vybira pocitac:(ja myslel hry,abych mohl hrat komkretne s vnukem proste,abych snim mohl komunikovat.;)diky za ochotu

kangaroo*

Zkuste i hry přes Skype a jiné komunikační programy. Určitě u Skypu jde doinstalovat nějaký rozšířený balíček o hry (v základu jsou také nějaké hry) a u těch můžete i chatovat a vést videokonference. Třeba někdo napíše podrobnější informace.

syfrig*
hodnocení

Dekuji ty by bylo dobry pockam jestli nekdo napise neco podrobnejsiho k tomu Skype,kde ty hry hledat atd..to vite ja jsem,uz dedek a vsechno s PC je pro me problem na me se musi uplne po lopate presne krok za krokem *bzum*

kangaroo*

Trochu jsem si to poplet je to ICQ ne Skype

syfrig*
hodnocení

*smich* no ja popletu vsechno,ale znam i ICQ ucim se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]