Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obléct

Od: tiinulinkaa23* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den poradte mi co si mám obléct na pohovor telefoního operátora...děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

julka*
hodnocení

3x

Obléci se slušně, decentně, nevyzývavě.

ron*
hodnocení

1x

Přesně tak. Slušně decentně, ale ne přemrštěně slavnostně. Není třeba činit dojem, že máte jediné slušné šaty a v těch jste přišla.

Důležitý je celkový dojem: účes, diskrétní make-up, řeč těla, příjemné uvolněné vystupování, artikulace a tón hlasu (jako operátorka budete právě hlas nejvíce používat.). Hodně štěstí.

golsi
hodnocení

0x

Určitě ne rifle.
Volila bych sukni (ne mini!) nebo slušnější kalhoty.
K tomu halenku/tričko/košili/top - v žádném případě ale ne s hlubokým výstřihem, lezoucí podprsenkou apod.

hata
hodnocení

0x

Kdysi jsem četla, že člověk má jít na pohovor zhruba v tom, v čem očekává že bude chotit do práce. Já jsem na call centrech dělala, absolvovala jsem i pár pohovorů a proti džínám bych nic neměla. Nešla bych v džínách, keckách a mikině, ale pokud máš nějaké lepší džíny a k tomu třeba tričko s límečkem do vesty s "véčkem" nebo nějakou košili... a na nohy třeba jednoduché baleríny je to ok. Kdysi jsem byla na AC, bylo nás tam víc než 10 a všichni jsme byli normálně oblečení. Bylo to v létě a děsný pařák a já taky řešila, jestli 3/4 nejsou blbé... Měla jsem černé 3/4, baleriny a vršek nějaký slušnější. Personalistka sama měla bílé 3/4 rifle a nějakou košili a její asistentka měla dokonce džínovou mini a tílko - to mi třeba už přišlo nevhodné. Jinak běžně na CC jsou personalistky mladé holky a většinou mají taky džíny. Je to práce kde jde hlavně o to co umíš, o hlas atp. Je to místo na kterém nejsi vidět, takže v podstatě na oblečení tolik nezáleží. Nešla bych nějak hodně sportovně, špinavá, zmuchlaná... Ale pokud jiné kalhoty než džíny nemáš, tak zrovna tady to problém fakt nebude. jen to chce třeba vzít zajímavý vršek. Nedávno jsem byla na pohovoru ve společnosti, která se zabývá prodejem sport. oblečení a měla jsem džíny v úzkém střihu (bez prošoupání), jednoduché černé triko a takové sáčko, které je střihem sako a materiálem teplákovina. K tomu nějaké doplňky jako prezentace mého vkusu a... Přijali mě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]