Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezplatná inzerce v zahraničí

Od: aarnost odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

hledám inzertní weby v zahraničí, kde mohu vložit zdarma inzerát, že hledáme odběratele respektive velkoobchod nebo distributora vlhčených ubrousků a balzámů na rty. Zatím se mi podařilo najít pouze takovýto web v Rakousku : www.willhaben.at Snažím se najít i v dalších zemích EU, ale zatím jsem žádný další nenašel.

Mohl by mi někdo poradit a poslat odkaz na tyto inzertní weby kde je možné vložit takovýto inzerát zdarma?

Děkuji a přeji vám všem pěkný den.

Arnošt

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Žádný rozumný velkoobchod nebude neustále projíždět "inzerci zdarma" a hledat nové malé obchodníčky co by od něj odebírali zboží, natož pak pokud by šlo o obchodníky ze zahraničí. Musíš si je najít sám, přímo je oslovit a i pak nemáš velkou naději že se s tebou budou chtít bavit.

aarnost
hodnocení

Váš názor je správný. Je to jen jedna z cest, proto hledáme právě takové inzertní weby. Možná se to zdá divné, ale v ČR není problém řešit poptávky a nabídky s velkoobchody přes epoptavka.cz/.... Proto chceme vyzkoušet i tuto inzertní cestu v zahraničí, jen se nemůžeme dopátrat právě takových podobných webů.

Arnošt

petr123*

Tyhle systémy znám, ale také vím jaké často zcela nesmyslné poptávky se tam zobrazují. Proto si myslím, že skutečně významné velkoobchody podobné systémy nemají potřebu sledovat...

aarnost
hodnocení

Máte pravdu, že občas se právě v těchto poptávkách objevují nesmysly. Vzhledem k tomu, že komunikujeme s hospodářskou komorou v Rakousku, víme, že právě asociace obchodních zástupců se zabívá vyhledáváním nových produktů, a to právě i na těchto webech.

iz*
hodnocení

0x

Zběžně jsem proběhla pravidla zmíněného webu a mám dojem, že i tam je taková reklama zpoplatněna.

Neuražte se, ale Vy pod kabátkem "poptávky po odběrateli/distributorovi" nabízíte své výrobky/zboží.

To je, pokud vím, všude bráno jako komerční nabídka podléhající zpoplatnění.

___ Zajímalo by mne, jak dlouho Vám tam tam inzerát zdarma vydrží.

doplněno 28.06.13 16:41:

Tomu nerozumím: K čemu je dobrá exkluzivita, když nic nechcete prodávat?

aarnost
hodnocení

Dobrý den, Váš názor není k uražení je to subjektivní pohled na formulaci. Pravdou je, že skutečně hledáme pouze a jenom zájemce o distribuci, kterému bychom mohli nabýdnout pro danou oblast či zemi exkluzivitu.

V žádném případě těmito sděleními neprodáváme zboží. Toto není náš záměr.

Hledáme pouze a jenom zájemce o distribuci, kterému bychom mohli nabýdnout pro danou oblast či zemi exkluzivitu.

Pak si zalozte vlastni MLM sit v Rakousku, a pres ams.at hledejte zamestnance s upozornenim, ze jde o MLM. Protoze stejne jde o MLM v modre barve, podle vaseho popisu...

doplněno 08.07.13 09:25:

Z tohoto duvodu vam nepovim presne adresy, jenom jemne napovim, nastudujte si ovladani google vyhledavace. Je tam hodne funkci, pomoci nichz tyto adresy najdete do 10 sekund.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]