Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Častá menstruace

Od: pepe1* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych se poradit. 4.mesíc neberu antikoncepci- snažíme se o miminko- ale mám teď hrozně nepravidelnou menstruaci - 1měsíc cyklus 28dní ,2měsíc -23, 3měsíc -20 dní a pak po 10dnech. Je to normální , může to být jen rozházená menstruace , když jsem přestala brát antikoncepci po 12 letech...?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobry den,
dle me zkusenosti muze.. Po mnohaletem vysazeni antikoncepce, jsem to mela pravidelne jeste asi 3 mesice a pak se nekolikrat menst.vubec nedostavila.. Pomohla vyvolavaci injekce a nejake hormony v tabletkach od gynekologa..
Co ja vim, tak to ma podobne spousta zen..telo se musi asi procistit a naucit se znovu pracovat bez latek, ktere jsou v antikoncepci..
Byt Vami, tak se poradim se svym gynekologem, udela Vam pripadne krevni vysetreni, jestli neceho nemate malo nebo naopak moc ;)

kaachorra*
hodnocení

0x

Ahoj,.. já si myslím, že by to mohlo být vysazením pilulek, ale to ti řekne dr. Já to mám už dva roky po 23 dnech...a prý týden je normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]