Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli nevíte nebo nemáte nějaké tipy na práci, jak si přivydělat. Nechci z Vás tahat nějaký nápady, spíš něco, co vážně funguje a i to lidi provozují.
Napadlo mě, že bych si vzal kanystry s vodou a šel na světelnou křižovatku, kde červená trvá dlouho. Vodu nalil do kbelíku a na červenou šel umýt šoférům čelní sklo a doufat, že mi dají, alespoň korunu. Máte taky nějaký takovýhle tipy. Klidně ptákoviny, třeba něco zaujme. Nechci si vydělat za den 10k. Bude mi stačit třebas pětikilčo. V miniulosti mě napadlo udělat a roznést letáky po městě, že myju auta. Nápadů je spousta a nejsou to žádné kvůli, kterým by si někdo měl tajit své know-how. Vzdělání mám s maturitní zkouškou, ale to nic neřeší na nějakých nápadech na zrealizování.
Mohl bych se klidně nechat zaměstnat na brigádu přes agenturu, ale nechci na někoho vydělávat. V těhle věcech jsem vlk samotář.
Předem děkuju za jakoukoliv radu .-)
Jak na mne nejakej takovej na semaforu pribehne, tak ho posilam nahlas do prdele. Co mi ma co sahat na auto, kdyz to od nej nikdo nechce. Navic ses nebezpecnej provozu.
Kdyz mas maturitu, dej si letacky, ze nabizis doucovani.
Cestina, matematika, fyzika, chemie, latina...
"a i to funguje..." No nevím, asi bych nejásal, kdyby mi takový češtin nabízel doučování...
Doučování radši ne. Mám rád manuální práce. Maturu mám z elektra. Do budoucna až budu na VŠ si chci udělat revizáka a případně dělal revize chatek a menších baráčků. To zas není nějak extra složitý. Jinak jsem eletrikář na baterky
Mytí oken na semaforu určitě ne (málo času). Někde na parkovišti nebo u pumpy proč ne, dá se vydělat dost. Základ je nepřiskočit k autu a hned začít matlat po okně, ale nejdřív se zeptat jestli můžeš umýt. Taky to musíš umět - svižný a přesný pohyby, okno musí být opravdu čistý, zrcátka jemně namydlit houbičkou a jen spláchnout čistou vodou, polykarbonát. světla to samý. Holka v plavkách má oproti tobě výhodu - tu nechávaj hopsat kolem auta i jen kvůli pokoukání
Holka v plavkách má oproti tobě výhodu - tu nechávaj hopsat kolem auta i jen kvůli pokoukání
Jak pro koho, já bych si tam nechala hopsat kolem suzuki kluka))
doplněno 26.06.13 18:08:Takže holka má prdajs výhodu, záleží komu se myje auto!
Revizak se nerozlisuje mezi chatkama a hotelem. Revizak bud umi, nebo neumi. To jen tak mimochodem.
Ano, ale ještě bych to řekl trošku jinak. Buď schválí nebo ne. Podle toho je v kriminálu dříve nebo později...
kdybys mi na cervenou zacal mydlit okno, asi bys mne spis nas-al, nez motivoval k tomu, dat ti petikacku... Vymysli neco, co prinese lidem uzitek. Ja osobne vnimam vsechny ty hostesky, co na benzinkach rozpatlavaj spinu po skle spise jako vydirani, nez praci. Je to jako kdyz chodej zebraci po parkovisti a natahujou ruku.
Osobne bych doporucil misto roznaseni letaku na myti aut, ktere kazdy nahazi do kose a tebe stoji penize a cas, obejit par domku a zeptat se, jestli nechteji pomoct se sekanim travy, uklidem, apod. Primou komunikaci neztracis cas a muzes pruzne reagovat na pozadavky budouciho "zakaznika".
Taky to predpoklada nejake slusne vzevreni a vystupovani. Tezko si nekdo pusti do baraku nejake potetovane hovado.
No jóó, to si musíte najít benzinku, kde to někdo umí "Moji" řidiči při odjezdu kolikrát nevěřícně kroutili hlavou "no slečno, Vy to fakt umíte, to se vidí málokdy..." a strčili nějakou to korunu navíc. Není těžké se to naučit, ale člověk musí chtít
A dá se vydělat i 1000,- za den, dneska možná tak 700,- - 800,- , což je pořád lepší, než 60,- na hodinu za letáky.
A jen tak mimochodem, skla na autech jsem myla coby dvakrát tetované a usměvavé, slušné, blonďaté a modrooké hovado, a naštěstí to nikomu nevadilo
Před pár lety bych ji sem klidně postla, ale teď musím nejdřív zhubnout
, než to bude zase ono...
Chtěl bych vidět tu fotku tetované, usměvavé, slušné a blonďaté modrooké... holky.
Začínáš mě překvapovat.
mne malem omejvali, kdyz jsem mel na prednim skle specialni nater proti hmyzu, ktery me decko zacalo umyvat saponatem. Jen tak-tak, ze jsem mu nedal po hube, ten nater me stal 200 korun + pul hodiny praci s lestenim skla. Takze abys nedostal od nekoho s necim po hlave...
Co roznášet cafe? V Praze ve vietnam tržnici si s tím místní vydělá. No , ale to chce flek, kde ho nabízet a vybavenost.
Jinak mně zaujal kdysi za komoušů stroj na pirošky, jako děcko jsem tam stávala řadu...Normálně to samo padalo to oleje a, to byl mega stroj,velkej jak skříně a prodavačka to jenom sázela do papírového pytlíčku, jen tak-tak stíhala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.