Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je mi 15 let.Dnes jsme ve škole hráli vybíjenou a já jaksi strčila prsty tam kam jsem neměla.Hned to začalo bolet a nadalo se tím hýbat,strašně to zčervenalo a ani né do 2min opuchlo.Začala jsem to ihned chladit.Učitelé mi to i svázali fáčem.Ovšem když jsem to teď sundala zdá se že to napuchlo ještě více a začíná to fialovět.Neporadíte jak se mám zbavit otoku?děkuju moc
Ježíš, někteří lidi jako by byli fakt z Marsu. Mazej s tím na urazovku, máš ho zlomený, nebo naštíplý. Na 3 týdny dostaneš sádru.
doplněno 26.06.13 14:02:Aji kdybyste měli předávání na zámku, tak sádra ti přece v tom vadit nebude. Ti to špatně sroste a budou ti to lámat, ale hlavně že budeš na hradě bez obvazu. To je samozřejmě přednější.
Ahoj,MíšoPokud s tím nemůžeš hýbat,tak se žádného otoku nezbavíš,jelikož to budeš mít evidentně zlomené!Šupej do nemocnice na rentgen
A copak by se stalo,kdybys měla na Hradě třeba obvaz nebo sádru?:DVždyť jsme pouze lidé,nikdo se ti nebude dívat na ruku,neboj...
No mi máme zítra slavnostní předávání vysvědčení na hradě a jak to říct zkrátka nechci tam mít sádru nebo něco viditelného.Myslíte,že to do zítřka vydrží?Děkuju moc za odpověd
Míšo, určitě si zajdi na rentgen. Můžeš to být zlomené, může to být "jen" naražené, ale pomoct Ti dokáže jen lékař, aby se Ti ulevilo od bolesti a otok splaskl. Chladit ano, ale chce to opravdu lékaře. Určitě to nenechávej být.
doplněno 26.06.13 13:53:Nic není důležitější, než zdraví. Ruka Ti do zítra určitě neupadne, ale také Tě nepřestane sama od sebe bolet. Je lepší se slavnostní akce zůčastnit s ošetřenou rukou, než s oteklou s modrými prsty, nemyslíš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.