Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem poměrně silná kuřáčka a chtěla bych to omezit nebo nejlépe s tím skoncovat. kupování krabiček leze dost do peněz, je to nezdravé... Jak s tím zkoncovat? Pomůže e-cigareta? - vyplatí se to vůbec finančně?Co pomohlo Vám? každé rady si cením
Kouřil jsem dost a omezovat kouření je hloupost. Je třeba s tím nekompromisně skončit , jinak se to nepovede. Mám s tím velkou zkušenost, tak mi věřte. Udělal jsem to ze dne na den- jinak to nejde. NAUČIT SE KOUŘIT DOKÁŽE KAŽDÝ TROUBA, ALE ODNAUČIT SE KOUŘUT DOKÁŽE JEN SILNÁ OSOBNOST - a toto si dokažte!
york, ano přesně tak to je, žádná el. cigareta nepomůže a navíc to co obsahuje možná škodí ještě víc. Kouřila jsem docela dost a tak dva roky zpět mě zde na poraďte vyprovokoval jeden dotaz k tomu abych dokázala, že přestat jde. Dokuřila posledí cigaretu a od té doby nekouřím (pravda, někdy tak 2x do roka si u táboráku 1-2 zapálím), pohodička, nejhorší je zaměstnat se na ten čas co věnujete kouření ale u mě to dík poraďte šlo snadno, v bytě jsem nikdy nekouřila a pak jen přestala odcházet od počítače. Jo "PORAĎTE" JE K NEZAPLACENÍ .
Dobrý den, taky jsem byla před několika lety silná kuřačka. Od tohoto zlozvyku mi pomohl pan doktor Finda z Chomutova. Pan doktor používá akupunkturu elektrickou jehlou. Celá procedura trvala asi 15 minut a já už nekouřím asi 9 let. Cena byla v té době 350,00 Kč. Je to super, na cigaretu si vůbec nevzpomenu. Bohužel již tel.číslo na pana doktora nemám, ale určitě by se dalo lehce zjistit, byl to obvodní lékař. Zkuste si ho vyhledat, stojí to opravdu za to. Eva
#přestat+kouřit Moje zkušenost, kouřila jsem 38 let a teď už nekouřím 11let, je taková, že žádné omezování, žádné náhražky ve formě náplastí, žvýkaček, el.cigaret nic nezmohou. Je potřeba se delší dobu hecovat, hnusit si to a až příjde chvíle, kdy si člověk žekne DOST! začne být rád, že se tak rozhodl. Ne že nesmím! Ale to je fajn, že nekouřím!
Necelý týden je závislost na nikotinu a pak už je to závislost na obřadu. Týden se trápí tělo a pak duše. Týden přetrápit a pak už se jen radovat.
Dejte si velikou sklenici nebo vázu na viditelné místo a do ní lísteček, co si za ty prachy koupíte a každý den tam vhoďte peníze, za které jste cíga nekoupila. Já jsem si koupila luxusní parfém :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.