Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účet u čsob

Od: jen* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, přemýšlím, že bych si zřídil běžný účet u čsob a chtěl bych se zeptat těch, co ho již mají, jak jsou spokojeni. Nyní mám u české spořitelny a že bych byl zrovna dvakrát spokojený se říct nedá. děkuji za informace

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karjala*
hodnocení

1x

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají...

Podívejte se do podmínek, co vám všechno zpoplatní. Musíme tam mít účet, protože tam máme hypotéku a platíme jak mourovatí.

A ČSOB si staví mega sídla v Praze, rekreační sídla na Modravě a možná i jinde, ... A kdo to asi platí?

ohneta*
hodnocení

0x

A co ti na účtu ve spořce vadí? To je dosti zásadní informace. Přemýšlel si o bezpoplatkových bankách? mBank, Zuno, airbank, FIO?

jen*
hodnocení

vadí mi hlavně to, že jako dlouholetému klientovi nesjou schopni vytvořit lepší podmínky. u čsob mi nabídli vedení účtu zdarma, 6 výběrů z bankomatu zdarma, 5 trvalých příkazů měsíčně zdarma, internet. banking samozřejmě taky zdarma, proto mě zajímají zkušenosti z touto bankou.

Mňo... řekneme že jsem u ČSOB poměrně dlouho... od dob kdy existovala Banka Haná, kterou časem schramstla IPB, kterou zase schramstla ČSOB.

Jako dlouhodobému klientovi mi byli schopni nabídnout kde co, ovšem samozřejmě za poplatky. Takže jsem po těch letech řekl dost a účet ruším. Tenhle měsíc z něj odejdou poslední platby a sbohem a šáteček.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pouze informace - sestra měla devizový účet u ČSOB a byla zcela spokojena. Účet později z osobních důvodů zrušila, ale otevřela si tam opět účet v české měně. Stále je s ČSOB spokojena. Zdravím!

pearmonik*
hodnocení

0x
Podival bych se spis na zcela bezplatne banky, je jich u nas dost, skoda mit jen par vyberu z par bankomatu od csob nebo jen 6 trvalych prikazu. A taky proc nemit vice bank kdyz jsou zadarmo? Zavedou poplatek 2 kc za mesic a hned zrusite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]