Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splátka úvěru po pár dní později?

Od: mike® odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás lidičky, mám takovej problém, měsíčné splácim úvěr 3945,- a na účtě mám 3500,- takže mi úvěr nemohli odečíst. Peníze budu mít v pátek a odečet částky mám 15náctého. Co mám prosim Vás dělat? Mám někoho kontaktovat? /věr mám u České spořitelny a rád bychse vyhnul nějaké pokutě nebo jak se tomu říká. Jak to v České spořitelně udělají, a kolik mi to naůčtujou? Setkal jste se s ním někdo a jak jste si poradily? Děkuji MOC za Vaše odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chabr*
hodnocení

2x

Také zdravím zavolejte nebo lepší když dojdete osobně do spořitelny a omluvíte se jim.Budete muset tam dát příkaz aby až budete mít dostatečnou částku na kontě odešla jako splátka.Když je to tak krátká doba ,většinou pokuty nedávají.Hlavně to neházejte za hlavu a alespoň jim zavolejte.Koukám že jste dost zodpovědná osoba,spoustu lidem to nedělá problémy se na to vykašlat třeba i vícekrát do roka.*placni*

lm®

Pro takové případy je fajn mít k běžnému účtu zřízený kontokorent (povolené přečerpání účtu),je to tak ,že můžete jít na účtu do mínusu.Poplatek je za to směšný ve srovmání s půjčkou a řeší to podobné drobné problémy.Ale to je spíš rada do budoucna,to už do pátku nestihnete.

Teď aktuálně udělejte přesně to,co Vám radí chabr,ve spořitelně ocení vaši snahu a zájem ,co nejdříve uhradit závazek.Rozhodně na to nekašlat,následky jsou nedozírné -viz. některé dotazy i zde v minulosti.*jasne*

hodnocení

Právě jsem volal, zítra tam zajedu a řeknu jim věci mají. Ale vědí o mém problému. Takže snahu vidí. Díky moc chlape ;)

doplněno 25.02.09 11:19:

JO a platí to pro Vás oba ;) Mějte se a dík *tuc*

je pro pořádek dodám, že RB si strhne maximum a pro zbytek se zkouší vrátit po pár dnech :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]