Nejste přihlášen/a.
Ahojte chtěla bych sehnat hlídání na letní prázdniny pro prcka. Něco v okolí Prahy ať to neí daleko. Nehledám žádný tábory spíše školku nebo hlídací centrum. Děkuji předem za odpovědi
nevim zda to nebudete mit pres celou Prahu ale my jsme s manzelem spokojeni s seberacek.eu/... jsou tu mile a prijemne ucitelky ktere se detem opravdu venuji jako vlastnim, co se mi libi je vyuka anglickyho jazyka a bio strava takze ja muzu rict ze tohle fakt doporucuji
Kolegyni myslím od seberacka hlidají syna, když je nemocnej a nemůže s ním být ona doma. Mě příští týden čeká vyřezávání všech 8ček a trhání dvou 4rek, bohužel si mě tam budou muset nechat. Hlídají případně i přes večery? Na jeden den určitě budu potřebovat hlídání. Zbytek šichty :D veme babička naštěstí.
Zdravím Vás, to s těma zubama, lituju Vás, prožila jsem si to stejný, jen bež těch čtverek. Ale nikdy jsem zatím nepotkala někoho kdo by šel na vyřezávání všech osmiček v jednom zákroku. Good luck! Každopádně, já když mám nouzi přes večer tak taky spolíhám na šeberáčka. A ano hlídají i přes večery, však se jukni na stránky jak tu byly už zmíněny. V sekci služby tam o tom večerním hlídání píšou
Děkuji, snad nebudu moc dlouho opuchlá. Potřebuju pár dní na to začít normálně fungovat. Tak to je super, nevím co by dělali naše maminky kdysi. Uff ještě, že hlídají i doma. Nevíte jestli tam mají na nový školní rok ještě místo? Jsem vegoška (svoje dítě k tomu rozhodně nevedu), ale potěšilo mě to, že tam mají biostravu. Máte tam někdo svoji ratolest?
me tesi ze jsem mohla pomoct takze nedekujte tu vyuku anglickeho jazyka si taky velice pochvaluji, kdyz jsem ja jeste studovala tak jsem mela jazyky moc rada takze si s Marketkou (s dcerou) rada osvezuji pamet a ucit novy slovicka je to fajn
Nevíte zda tam vyučují i německý jazyk? Já se učila spíše němčinu tak bych preferovala NJ, ale v případě pouza angličtiny by se mi to i tak líbilo, každý světový jazyk se vyplatí. Super je, že děti jsou připraveny už na vše na základní škole co se týče jazyků. Já na ně nebyla zrovna génius tak bych to jen podpořila.
však se jukni jaké tam jsou služby seberacek.eu, němčinu tam ale nemají. Já třeba němčinu už od základní školy nemám ráda, tak více upřednostňuji ten anglický jazyk, ale dcera tam začala cvičit jogu pro děti a je nadšená, Vždy mi vše ukazuje a učí doma co se vše naučila. Asi taky na jogu začnu chodit.. btw máte něco vyzkoušeného? Děkuji
ta výuka je hodně dobrá já sama toho moc neumím tak nemůžu moc předat ještě jednou dík a třeba zase někdy na sebe narazíme
Kéžby to už byla škola :D u nás zatím ještě školka. Jsem ráda, že to hledání školky máme už za sebou :-/ za poslední dobu jsem nic horšího nepoznala. Manžel je zdravé stravě, tudíš preferoval školu, kde mají i tu zdravou stravu. A najít něco takovýho.. netěším se až Natálka půjde do školy, už jen kvůli tomu hledání :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.