Nejste přihlášen/a.
Právě jsem ukončila střední pedagogickou školu, nabízejí mi nastoupit na 0,65% úvazku. Bude to vedeno jako hlavní nebo vedlejší pracovní poměr? Jaké to má pro mne PRO a PROTI kromě toho, že budu mít menší plat a méně odpracovaných hodin?
Děkuji
Sama pracuji na 0,65, na první místo, zkrácený úvazek a bez titulu velmi slušný plat. Jenže když člověk odečte jídlo, benzín (denně dojíždím), autobusy, sem tam nějaké oblečení apod., tak moc nezbyde. A to nepočítám nějaký nájem, to bych neutáhla, bohužel.
Takže pro:
- jistota aspoň nějakých financí
- praxe v oboru
- volný čas na brigády
- volný čas na koníčky
- pokdu nastupuješ do školky (jako já), tak aspoň díky kratším směnám nepřiješ hned o nervy
proti:
- financí je na vlastní bydlení a utáhnutí auta málo - a jiná negativa zatím buď nevidím, nebo prostě nejsou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.