Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, T-mobile mi automaticky prodloužil smlouvu na další 2 roky, ale z 1.výpisu jsem zjistila, že podmínky mého paušálu Přátelé 300 se dost zásadně změnily (O volných minut, dříve jsem měla 50 kč měs.) - vědět to předem, nikdy s prodloužením nesouhlasím. Souhlasila bych se stejnými podmínkami, toto mi přijde jako podvod. Můžu se nějak bránit?
T.mobile a nejen ten, automaticky prodluzuje smlouvu stejnou jako byla ta puvodni. Predpokladam tedy ze ¨tarif neboli pausal se jmenuje porad stejne, ale drive ste mela urcite zvyhodneni, ktere uz ted neplati. A je to bezna vec, je to i ve smlouve napsano. Upozornuji na to i nejen SMS.
Dalo se s nima domluvit? v tu chvíli, když vás mají jistého na další 2 roky? tomu moc nevěřím... jak píše joemaster, v původní smlouvě je zřejmě malým písmem uvedeno, že může dojít ke změnám podmínek paušálu... čili s tím nic nenadělám... moje chyba...
ajaj... sorry, majsterjoe, omlouvám se za zkomolení nicku...
ano domluvit se dá, a na infolince jsou (pokud máte štěstí) i dost ochotní, zavolejte na 4603 rovnou v hlasovém automatu zadejte *99, dostanete se tak na asistenta, který se vám bude věnovat a bude se snažit situaci s vámi nějak rozumně vyřešit
normálně si požádejte o nabídku s tím , že chcete jít jinam .Automatické prodloužení smlouvy , neznamená , že jí máte zase na dva roky . ukončit jí můžete třeba ještě dnes .
Od kdy Vám platí nová smlouva? Do třech týdnů ji můžete vypovědět. A nebo si můžete změnit tarif na nějaký výhodnější. Měl jsem taky Přátelé 300 a teď mám S námi v síti. Je ještě levnější a jelikož mám většinu známých v t-mobile tak jsem spokojen.
Nemůže jí vypovědět, zřejmě máte na mysli info o uzavření smlouvy na místějiném než je zvykem - např kamenná prodejna, tady jde o prodloužení stávající smlouvy, ne o novou.
Ano, tarif změnit může.
Nevím jestli teď,to přiznávám,ale před asi půl rokem jsem takto zrušil automaticky prodlouženou smlouvu manželce bez problémů.
v tom případě neměla dobu určitou
doplněno 24.06.13 20:49:Je velký rozdíl mezi tím, kdy je uvedené tzv automatické prodloužení smlouvy a kdy není - automatické prodloužení je opakování toho, co bylo sjednáno ale bez všech zvýhodnění, a pak je vypršení dané smlouvy ale tariif a to všechno pokračuje dál, to není opakování, takový člověk pak může kdykoli odstoupit, protože už nemá smlouvu,je na dobu neurčitou
Jediné, co by mohlo projít j epodat stížnost, ža budete volat na ZL, tak rovnou řekněte, že voláte kvůli stížnosti, to slovo stížnost, musí zaznít!
A melte to pořád dokola, že si stěžujete..., že vás to mrzí že si musíte stěžovat... a uveďte i co by vaše zklamání ze stížnosti zmírnilo... třeba že chcete zpátky těch svých 50 minut ... Operátor na lince vám může dát i kompenzaci bez souhlasu ale bývá kolem 20ti min.
Takže trvejte na stížnosti, takové volání se odesílá na stížnostní odd, odkud se vám ozvou a bud vám nabídnou nějaké ty minuty navíc nebo se často upravuje nějaký jiný paušál a ten se nabízí.
Prostě si stěžujte... a není od věci za tři, čtyři dny zavolat znovu a zeptat se jak se vaše stížnost řeší... no se to k té původní musí dopsat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.