Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Dnes jsem byl na kolonoskopii. Nevite , jak se přístroj po zákroku čistí? Představa, že se to utře hadřičkem mě dost děsí.
3x
To se neděste, to je absolutně vylioučeno. Každý takový přístroj či nástroj, přicházející do styku s biologickým materiálem, pokud není na jedno použití, můsí být dokonale sterilizován . Dle možností: vyvařen, očištěn vhodným dezinfekčním prostředkem, co já vím, ale dostatečně.
doplněno 24.06.13 15:18:Tak vidíte, wamp to potvrzuje
1x
Na Slovensku sa dezinfekcia endoskopu /olympus gf/ vykonáva podla odborn.usmernenia na vykonanie dekontaminácie endoskopov č.SOZO-1410/200-10 z 1.7.2000 vo vestníku MZSR čiastka 23-26 ročník 2000 .Personál-sestra po každom pacientovi dezinfikuje i vyšetrovací stol kde ste ležal a dá novú podložku.Vaša predstava p.Pacient je hodne hloupa.Hadice sú rozdielne dlžkou ,ale i priemerom .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.