Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dojedu do Recka?

Od: tesma12 odpovědí: 7 změna:
Poraďte mi prosím jestli jste někdo jeli autem do Řecka. Kolikrát za cestu se ubytovat, přespat, jak dlouho cesta trvá? Kontrétní místo vybrané zatím nemám.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To hlavne zalezi jaky jses ridic a skym jedes.

Cesta se da zvladnout na jeden zatah s par zastavkama na protazeni, pokud ste treba dva ridici, je to o to snazsi, ale to nesmis mit v aute dite.

S ditetem pocitej minimalne jedno prespani, mozna i dve - Recko i CR take maji nejaky ten rozmer, takze bude rozdil ze Znojma do Solune nebo z Ase do Athen.

tesma12
hodnocení

Děkuji, budeme mít 2 řidiče, budou se střídat a pojedeme bez dětí. Kolik hodin jízdy je to cca. od hranic ke hranicím?
lokol

lidus*
hodnocení

0x

Brno -Olympská riviéra cca 20,h, s karavanem,strašná cesta již nikdy více, raděj letadlo a jste tam za 2 hodiny. Střídali se 3 řidiči, nikde se nespalo.

tesma12
hodnocení

To zní hrozně, díky za informaci, zvážím možnost letu, děkuji
mowla*

No - já bych se toho zase tak nebál - hodně záleží na tom, zda pojedete ´solo´ nebo s obytným přívěsem (je v tom veliký rozdíl).

Jezdíval jsem s rodinou (bez přívěsu) trasy až cca 1800 - 2000 km (jedna cesta), dva řidiči, bez přespání a bez problému - na pláži se pak ´prospíte´... :-D

tomaslad*
hodnocení

0x

Bez problemu. Osobni zkusenost 2009, cil Lefkada, auto Forman GLXi ( tzv. einspritz) . Bral jsem to ale oklikou pres rumunsky Banat. Zpet trajektem z Igoumenitsi do Bari, 12h cesta na mori, auto, 2 dospeli, asi 80 Euro, nakup listku v nejake rybarske cestovce na Lefkade.

Uzitecne: recko-autem.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dojed

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]